ОвенДенят е добър и следва е да се свържете с

...
ОвенДенят е добър и следва е да се свържете с
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 януари: Близнаци, положителен обрат за финансите ви

Овен

Денят е добър и следва е да се свържете с обичаните хора, само че не забравяйте да се концентрирайте върху остарели познати, вместо да търсите нови другари. Някой от предишното може да се появи още веднъж в живота ви и ще бъдете по-щастливи да го видите, в сравнение с бихте очаквали.

Активирайте вашата убеденост и дарба да поемете самодейност, с цел да осъществите работните си задължения. Начинът, по който се държите и представяте, ще основава визията, която сътрудниците имат за вас, по тази причина е доста значимо да покажете  самомотивация си.

Поддържайте добър баланс сред действителността и въображението си. Това проправя пътя към триумфа и също по този начин ви разрешава да видите финансите си от по-реалистична позиция. Възможно е да имате отвращение да се изправите против финансовите си проблеми си, само че по този начин или другояче ще съумеете в задачите си.

Телец

Прикриванията не разрешават на същинската връзка и фамилиарност да процъфтява, защото партньорствата се основават на доверие и бистрота. Днес е отлично време да разкриете пред колегата си тези аспекти от себе си, които нормално криете в името на това да не стигнете до раздори.

Запитайте се, дали имате неосъзнати отрицателни усеща, които изпитвате към работата си. Открийте кои са те и установете по какъв начин може да измененията тези неща, с цел да създадете по-приятно и пълноценно работно преживяване. Когато оставим нещата на мрачно, те стартират да въздействат на живота ни по способи, за които даже не осъзнаваме, като ни пречат да можем да подобрим нещата.

От финансова позиция има огромен късмет да изпитате позитивна серия, само че постоянно е добре да се подготвите и да потърсите съвет от специалисти, когато е належащо. Планетарното разположение ви предизвиква да действате постепенно и да анализирате всеки аспект на вашите финанси.

Близнаци

Със сигурност ще позволите на вашата сантиментална връзка да бъде образец за другите, за това по какъв начин би трябвало да наподобява идеалната връзка. Такава, която е построена върху почтеност и споделеното позитивно желание. Това в действителност би било блажен подарък за двама ви. И тази сантименталност и обич сред вас ще заблести.

Екипната работа е определящ фактор за това дали изпитвате наслада или задоволство от работата си. Луната през днешния ден ще работи във ваша изгода. Това ще акцентира естеството на връзката ви с вашите сътрудници. Продължавайте да работите, с цел да извършите всичките си цели като част от вашата действителност на работа.

Най-вероятно ще се почувствате много енергични и продуктивни през днешния ден. Меркурий ви разрешава да постигнете повече за по-кратък интервал от време от нормално. Изглежда, че финансите ще получат позитивен поврат в обозримото бъдеще, тъй че в този момент е моментът да зададете звук и основа за това, което следва, до момента в който продължавате напред с финансовите си проекти.

Рак

Връзките са доста по-силни, когато усещаме, че тези, с които сме във връзка, споделят сходни вярвания и философии като нашите. Не би следвало да имате никакви различия с колегата си, в противен случай, през днешния ден е отлично време да влезете в позитивни полемики. Това ще ви послужи като мотор да се развивате там, където се стремите.

Много е евентуално през днешния ден да ви споходят въпроси по отношение на работата като да вземем за пример: „ Чувствате ли се задоволени от работата си?; Струват ли си напъните, които влагате за съответното възнаграждение? “ Това са значими въпроси, върху които би трябвало да се замислите през днешния ден. Също по този начин се запитайте какво е това, от което се нуждаете в работата си, с цел да може всички ваши стремежи да станат част от действителността.

Луната ви носи сила, която ще ви помогне да постигнете финансовите си цели. Може да се натъкнете на нова концепция, която би могла да генерира позитивен финансов резултат за вас в близко бъдеще. Не отхвърляйте концепциите, които имате през днешния ден, защото не знаете коя от тях ще просперира на следващия ден.

Лъв

Романтичните ви връзки ще ви обезпечат възприятие за смисъл. Семейните взаимоотношения ще бъдат по-силни, когато почувствате, че вие и вашият сътрудник споделяте едни и същи възгледи. В никакъв случай не би трябвало да генерирате каквито и да било различия с половинката си, в противен случай през този ден и двамата би трябвало да се движите в една и съща орбита.

Би следвало да си дадете сметка кои са нещата, които най-добре вършите, дейностите които ви изпълват с по-голям смисъл. Това ще ви разреши да изпитате повече задоволство и значителност от работата си. Ще се разграничите от тези хора, които са недоволни от това, което вършат, тъй като техният нравствен и професионален живот са разграничени.

Във финансово отношение този ден няма да е кой знае какъв брой плодороден. Важното е да поддържате оптимизма си. Това е най-хубавият метод да продължите напред без значение от финансовите пречки. Изгответе си проект за идния ден, формирайки бюджет за домакинските потребности и останалите сметки, които ви предстоят.

Дева

Днес може да се огледате и да се почувствате признателни за прелестните благословии дадени ви за вашето семейство и близки другари. Това може да ви подтикне да организирате едно доброволно събиране, с цел да изразите благодарността си към фамилията си и близкото ви обграждане.

Всичко ще наподобява рационално и ще напредвате в работата си. Всички нерешени проблеми ще се разрешат, а новите ще приключат бързо. Не се уморявайте ненужно и не започвайте прекалено много планове по едно и също време, концентрирайте се върху актуалните ежедневни задания.

Късметът е на ваша страна във връзка с парите, тъй че може да продължите да инвестирате и да извършите по-големи покупки. Финансите ви ще минават през позитивна фаза, старите трудности ще отпаднат и скоро ще разберете по какъв начин вашите бизнес инстинкти се разсънват още веднъж.

Везни

Ако нямате сериозна връзка и търсите вашата половинка, през днешния ден може да ви се отдаде чудесна опция да се запознаете човек, който е в същото състояние като вас и си търси сродна душа. Денят ще е удобен за срещи и флиртове.

В случай, че скоро сте имали проблеми с техниката и работата ви не е вървяла по проект, то през днешния ден не се чакат съществени сривове с компютъра ви. Малко по малко всичко ще си пристигна на мястото и ще се движите по график.

Днес, може да ви се наложи да извадите надълбоко закътани пари, които са нужни за фамилията ви. Определено няма да сте радостни от обстоятелството, че би трябвало да похарчите последните си пари, само че най-малко това ще ви избави от взимането на заем с рента.

Скорпион

В случай, че се чувствате самотни и се нуждаете от нежна и любяща прегръдка, то не се тормозете да кажете за това на вашият сътрудник. Няма смисъл да се преструвате и да се криете зад някаква маска. Бъдете откровени.

Неблагоприятното разположение на планетите в последните няколко дни може да е оказало отрицателно отражение в кариерния ви бранш, само че положителната вест е, че всичко това ще се промени в позитивна тенденция. Всичко, което е изоставало и се е движило обратно, ще стартира да се усъвършенства и да върви напред.

Ако сте много неуверени и не сте доста уверени в избора си, когато става въпрос за някоя по-голяма нова облага, по-добре обсъдете въпроса с половинката ви и околните ви. Не взимайте прибързани решения.

Стрелец

Възможно е да не сте в кондиция за обич и романтика, само че това не значи да игнорирате изцяло колегата ви. Обяснете на обичания си човек, че нямате въодушевление и би трябвало да се справите с ваши персонални проблеми, и по тази причина сте по-мълчаливи и унили.

Старайте се през днешния ден да нямате отсрочени срещи и пропуснати телефонни позвънявания. Работата ви ще се движи в нормалния ред, без доста напрежение и стрес. Разчистете бъркотията от документи, листчета и други непотребни неща по бюрото си, с цел да сте по-концентрирани в работата.

Най-вероятно през днешния ден ще имате голямото предпочитание да планувате малко пътешестване, само че в случай че бюджетът ви не го разрешава, ще би трябвало да се примирите единствено със забележителностите във вашия град.

Козирог

Всичко, което можете да поискате през днешния ден, най-вероятно ще бъде изпълнено от колегата ви. Възползвайте се от добрината на половинката ви и осъществете най-малко една ваша цел.

Ако до в този момент ви е било мъчно да разберете настояванията на някои ваши сътрудници и шефът ви в това число, през днешния ден може планетите да ви оказват помощ да си изясните картинката. Най-после ще знаете какво тъкмо се желае от вас и по каква причина.

Животът с стеснен бюджет не е елементарен и е същинско предизвикателство за вас, само че това не значи, че не може да спретнете също толкоз красива и вкусна вечеря като в петзвезден ресторант. Развихрете въображението си.

Водолей

Това може да бъде от тези дни, в които половинката ви е решила да вечеряте с родителите й или пък би трябвало да се срещнете с ваши другари, които се държат лицемерно и имат много черен комизъм. Не се опасявайте да кажете на колегата ви, че сходни срещи не са по усета ви.

След обширен обзор и разбор на всичко свършено до в този момент, към този момент ще можете умерено да се заемете с новите планове, които ви чакат. Бъдете уверени в това, което вършиме и не се съмнявайте в триумфа си.

Опитайте се да не се съсредоточавате единствено върху огромните разноски на ежемесечна база, а обърнете внимание и на дребните такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

Риби

Не очаквайте вашият сътрудник да ви се обажда през пет минути, с цел да сте сигурни в любовта му и в това, че непрекъснато мисли за вас. Не бъдете детективски настроени с многочислени въпроси къде е бил, какво е правил и за какво не се обадил с даден час. Това може единствено да подразни половинката ви и да вложи връзките ви.

Ако през последните няколко дни не сте получавали достоверна информация, която е обвързвана с работата, то в този момент към този момент планетите ще изчистят всички нередности и ще съумеете да узнаете това, което ви е нужно. Истината ще се разкрие, тъй че да работите умерено.

Днес, може да похарчите много пари за дарове на вашите деца или тези на ваши близки и родственици. Добре ще е да вложите парите си в някои по-практични неща, вместо в следващата пластмасова играчка.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР