ОвенДен за трансформации и промени, които могат да доведат до

...
ОвенДен за трансформации и промени, които могат да доведат до
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 ноември: Овни, загърбете проблемите и започнете на чисто!

Овен

Ден за трансформации и промени, които могат да доведат до отпразнуване на новото начало за връзките ви с обичания ви човек. Загърбете проблемите от предишното и започнете на чисто.

Работата през днешния ден може да ви изнерви извънредно доста. Поемането на опасности не ви е по усета, само че знаете, че от време на време се постанова да действате бързо и уверено, а това несъмнено ви основава стрес.

Преди да предприемете някоя по-голяма покупка, съгласувайте решението си с колегата си. Обсъдете актуалното ви финансово състояние.

 Телец

Изглежда ще се наложи да се запитате кое е по-важно за вас - правилата ви или обичаният ви човек. Съвместното общуване изисква взаимни отстъпки от страна на всеки един от вас.

Бъдете извънредно деликатни и съсредоточени в работата си през днешния ден, защото може да бъдете подложени на инспекция. Колкото и къси да ви се костват дадените периоди, ще би трябвало да мобилизирате всичките си сили, с цел да се справите.

Днес, ще би трябвало да обърнете съществено внимание на бюджета си. Възможно е в сметките ви да има някои съществени неточности,  които да отворят приключването на парите ви.

Близнаци

С поддръжката на Венера, през днешния ден ще имате шанса да извършите половинката си още по-щастлива. Дълбоките ви усеща ще излязат нескрито и ще се сближите още повече през този прелестен за вас ден.

Ще имате превъзходен и потребен работен ден. Ако сте безработни и си търсите работа, то през днешния ден е вашият ден да намерите подобаваща за вас позиция.

Страхотен ден, в който ще разполагате с задоволително пари, с цел да вървите с гордо вдигната глава и със самочувствие. Бъдете виновни при харченето и оставете известна сума за спестяванията ви.

 Рак

Изненадайте колегата си с нещо, което обича. Не е нужно да харчите доста пари, с цел да го впечатлите. По-важно е персоналното ви отношение и старанието, което сте вложили.

Днес ще се наложи да контролирате самообладанието си, защото някои от сътрудниците ви, могат да се опитат да ви слагат в неловки обстановки неоснователно. Ала това ще е единствено краткотрайно.

Трябва да бъдете извънредно внимателни през този ден. Внимавайте на кого давате заем, тъй като времената стават все по-трудни и лъжовни. Вероятността да ви подведат е огромна.

 Лъв

Семейните двойки ще би трябвало да положат в допълнение старание, с цел да запазят искрата на любовта да остане жива. Със сигурност няма да ви липсва неспокойствие, когато става дума за романтика.

Очертава се вероятност за професионално израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Звездите поучават тези от вас, които се занимават с бизнес,  да не влизат в партньорство, защото се чакат финансови загуби през този ден.

 Дева

Вероятно ще се чувствате доста буйно, доказвайки и привързаността си към колегата. Романтичният ви разказ ще е извънредно трогателен през днешния ден, както в никакъв случай до в този момент.

Вероятно ще сте съвсем нетърпеливи да се потопите в бурните води на новото си работно място. Бъдете по този начин положителни да не избързвате с прекомерните страсти, тъй като могат да се появят и смесени усеща след това.

Ще бъде добре да извършите крачка обратно, с цел да се замислите, преди да подпишете всеки контракт или преди всяка покупка на стойност над една четвърт от месечната ви заплата.

 Везни

Вероятно ще зародят разнообразни форми на разминавания с сътрудникът си. Избягвайте думи, които биха могли да срутен връзката ви.

Ще ви бъдат задавани голям брой въпроси по отношение на вашите работни оферти и планове. Бъдете изключително деликатни, обрисуват се сложни и неуместни въпроси. Обещанията не са целесъобразни.

Финансовият статус като цяло е удобен. Въпреки това, внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от парични средства.

 Скорпион

Влюбените не би трябвало да бъдат погълнати от най-малките неприятности, а да работят върху построяването на връзката си. Самотните, които се двоумят да стъпят в брак, дано добре обмислят решението си.

Днес евентуално ще се окаже, че работата ви е под чертата на нужното равнище. Постарайте се да се концентрирате, с цел да влезете в естествен работен темп.

Този ден ще бъде извънредно значим за възобновяване на финансовият ви баланс. Вероятно, ще понесете много разноски от всевъзможен темперамент.

 Стрелец

Днес ще се наложи да овладеете страстите си. Вероятно, вашият сътрудник ще постъпи вярно и все пак вие можете да реагирате неудовлетворено.

Добрата вест е, че през днешния ден ще можете да завършите цялата си работа със светкавична скорост. Няма да се притеснявате, че ще имате спомагателни часове на работното място.

Вероятно харчите повече за дребни неща и не усещате, че всеки изхарчен лев остава неосезаем. Но както се споделя - капка по капка, вир става.

 Козирог

Вероятно, ще се почувствате щастливи, когато сте в обградени от обичаните си хора през днешния ден. За да поддържате високото си въодушевление на настоящето си равнище, най-вероятно ще би трябвало да си дадете позволение да изживеете цялото благополучие с хората, които обичате.

Не са изключени проблеми с офис техниката, има заплаха от най-различни механически спънки, които биха нарушили работният развой. Запазете успокоение и не хабете непотребни нерви.

Извличайте най-много облага през този ден, най-много търсете преференциални отстъпки. Набележете си цел и действайте в рационални граници, несъмнено.

 Водолей

Самотните и необвързаните могат самоуверено да създадат съществени крачки напред за основаване на любовна връзка или семейство.

Очертава се вероятност за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Търговците да бъдат по този начин рационални, и да заобикалят съществени вложения. Вероятно, се чакат съществени земетресения на пазара, както и парични проблеми.

 Риби

Ще бъдете подложени да вършиме отстъпки в персоналната си връзка повече от всеки път. Да вършиме взаимни отстъпки, от време на време е по-добре за поддържането на  естетика в дадена връзка или семейство.

През този ден ще можете да осъществите своите хрумвания и работни планове. Това ще впечатли шефове и сътрудници. Но не позволявайте диалозите с сътрудниците да бъдат обект на чести и дълги спирания на работният ви развой.

Денят е удобен, вашите финанси ще бъдат релативно постоянни и евентуално ще изпитате терзания по отношение на изхарченото през празничните дни.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР