Овен Ден за кратки пътувания и разходки. Намерете време да помечтаете

...
Овен
Ден за кратки пътувания и разходки. Намерете време да помечтаете
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 26 февруари

Овен
Ден за къси пътувания и разходки. Намерете време да помечтаете някъде измежду природата, а свежият въздух ще свърши останалото   Телец
Днес има късмет желанията ви да се извършват, само че това няма да се случи, в случай че мислите единствено за себе си – даже да получите това, което желаете, няма да се почувствате задоволени. Каквото и да вършиме, водете се от нуждата да преследвате взаимния интерес – своя и на близките. В този случай събитията ще се наредят по най-хубавия метод.   Близнаци Малко необичайно може да се чувствате през днешния ден. Опитайте се да деянията повече неотстъпчивост в връзките си, казвайте " не ", в случай че се постанова. Важно е да определите целите си и да не губите времето си в дреболии. Не се опитвайте да анализирате, синтезирайте нещата.
  Рак
Днес ще би трябвало да водите някои съществени диалози, по отношение на отношението ви към належащи проблеми и това на хората, с които работите. Добре е най-малко да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.
  Лъв
Сериозни психически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие постоянно сте успявали да се справяте в сходни обстановки, само че през днешния ден ще е много по-изнервящо. Май с изключение на да мислите позитивно, друго не ви остава.
  Дева
Ще съумеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите много потребни неща. Определено ще влагате много пристрастеност в дейностите си, само че това може да докара до ненужно изнервяне на ситуацията, бъдете по-внимателни.
  Везни
Сериозна работа ви чака през днешния ден, освен това не изключително креативна. Хубавото е, че ще съумеете да я свършите, неприятното е, че са вероятни някои изненади, които може да объркат проектите ви.
  Скорпион
Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите сила за неща, които несъмнено са безсмислени. Най-важното през днешния ден е да не рискувате и то най-много по парични въпроси.
  Стрелец
Този ден посветете на домашните си, тъй като за тях все не остава задоволително време около другите ви задължения. А може би е време дружно да сътворите нещо красиво за настъпващия месец.
  Козирог
Доста сполучлив може да бъде този ден. Не се разпилявайте и не излагайте житейската си философия пред всеки срещнат, имате и работа за извършване.
  Водолей
Може би няма да се чувствате доста удобно през днешния ден. Все нещо ще ви гложди или няма да съумеете да свършите, всичко което сте решили. Не се тормозете излишно, оставете нещата Бог да ги подрежда.
  Риби
Днес ще се вълнувате от невероятни неща и ще се срещнете със странни хора.. Промяната в рутината надали ще ви тормози, в противен случай може единствено да ви предизвика. Доверявайте се на интуицията си, тези сигнали не са за занемаряване, направете нещо, с цел да измененията нещата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР