Овен Ден, в който или трябва да следвате нормите каквито са

...
Овен
Ден, в който или трябва да следвате нормите каквито са
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес, 12 май

Овен
Ден, в който или би трябвало да следвате нормите каквито са и да се включите с наслада, или да покажете своя персонален митинг към нещата, с които не сте съгласни. Малко сложни са изборите през днешния ден, само че пък могат да бъдат и революционни.

Телец
Днес ще се пробвате да поемате отговорности, излизащи отвън границите на личното Ви аз. Разбира се за това се желае доста храброст, само че също по този начин и е леко неразумно. Опитайте се да бъдете възрастни и рационални, премервайте рисковете.

Близнаци
Ще имате потребност да отидете в пространството на чистата мисъл, с цел да се почувствате в сигурност. Това е прелестно и надали бихте изгубили и практичния си нюх. Единственият капан е да възприемате нещата прекомерно едностранчиво и да задълбаете в ментални модели.

Рак
Колкото и благи да се пробвате да бъдете през днешния ден, като че ли все ще се намира някой, който да ви извади отвън кожата. Потърсете повода в себе си. Оказва се, че ние сме повода за нещата, които се случват в нашия личен свят.

Лъв
Не може да се каже, че си взаимодействате с другите хора по простъпка. В множеството случаи това е прочувствен избор. И въпреки всичко внимавайте с обещанията, които давате, тъй като не всички е елементарно да бъдат изпълнени.

Дева
Днес подредбата на нещата и уговорките ще е изключително значима за Вас. Време е обаче да се замислите за едно друго качество на нещата - успеваемостта. Ред или успеваемост? Най-добре и двете и Вие добре може да го организирате.

Везни
Днес ще би трябвало да намерите салдото сред умереността и риска. Задача много комплицирана за човек като Вас, който обича авансово да е наясно какво следва и да има строен график в главата си. Може би това даже ще увеличи тревогата си, което несъмнено не е добър знак. Оставете нещата на мъдростта на вселената и просто се радвайте като деца.

Скорпион
Днес ще търсите красивите неща, тъй като те ще Ви дават чувство за сигурност и защитеност. И даже нещо да е подправено, щом е красиво, ще е ОК за Вас. Дали е добре или не, това зависи от вътрешното Ви възприятие за почтеност. Винаги вършим нещата, с цел да намерим това сигурното и спокойното, което носим от детството и е някъде надълбоко прикрито.

Стрелец
Вашата персонална война ще бъде с обществото във типа, в който е. Някакви дълбоки непокорен усеща се разсънват у вас. На първо време повече ще говорите, ще агитирате, ще търсите, ще "озъбвате ". Важното е, че показвате проблемите, може би ще се открие и подобаващият метод за тяхното решение.

Козирог
Днес ще имате потребност да усещате удоволствието от допира, от храната, от красивите неща. Това е, което ще Ви нахрани повече от самата материална стойност на нещата. Хубаво е, в случай че съумеете и да го споделите, тогава удоволствието ще е по-голямо.

Водолей
Ще сте доста чувствителни към всички неща, които се случват към вас, като че ли ще ги улавяте по непонятен метод. Добре е да отделите време да се изчистите от всички наслоени страсти. Опитайте да овладявате възприятията си. Водните процедури ще Ви оказват помощ да възстановите салдото си.

Риби
Днес действителността ще се трансформира в фантазии, а фантазиите в действителност. Някак светът към Вас ще наподобява друг, на моменти несъответстващ и тайнствен. Може даже да добиете чувството, че сте воин от филм. И е в действителност по този начин, това е вашият личен филм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР