Овен Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и

...
Овен
Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 28 март

Овен
Ден бърз и деен. Определено ще ви е забавно и занимателно. Има заплаха да не свършите всичко, тъй като ще е прекомерно доста. Дръжте фокуса и правете нещата поредно, а не по едно и също време.

Телец
Прекрасен ден да го посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Ще имате предпочитание да извършите дома си по-привлекателен. Вслушвайте се деликатно в рекламите по медиите, в случай че желаете да се възползвате от пролетните разпродажби.

Близнаци
Добър миг да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, с помощта на медиите или на личната си преписка. Съществува наклонност за прахосване, не се захващайте с прекалено много неща едновременно.

Рак
Настроението ви ще е отлично, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни отговорности. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършете още сутринта, тъй като по-късно може и да не ви остане време за това.

Лъв
Днес ще имате голяма потребност да промените ситуацията, а това ще ви накара да развъртите от дълго време забравени телефони. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на желанията си.

Дева
Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се желае да сте по-далече от грубата реалност. Любопитството на близките може мощно да ви изнерви. Сетивата ви са мощно изострени, което може да ви направи елементарно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.

Везни
Днес е съвършен ден за срещи и разисквания, за обществени изяви, речта ви ще се лее леко и доста безапелационно. Е, преди обед може да срещнете някои пречки, само че те елементарно ще се разрешат.

Скорпион
Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите съвършено професионалните отговорности, даже може да получите хвалба. Не вярвайте доста на обещанията, които ви дават, даже да са в писмена форма.

Стрелец
Днес ще имате предпочитание да поддържате връзка с повече хора. Работата ще ви спори в случай че не я вършите сами. Сутринта може да усещате известно напрежение и неодобрение, само че още с първия прелестен диалог ще съумеете да разсеете това чувство.

Козирог
Погрижете се и за личния си разцвет. Денят е добър за тези, които се занимават с хранителни артикули или недвижими парцели. Не рискувайте, може да загубите всичко и не се доверявайте прекомерно единствено на един човек.

Водолей
Ще си възвърнете вярата в хората, освен това по някакъв доста малък мотив. Дори несериозността на близките няма да успее да помрачи положителното ви въодушевление. Днес е добре да работите в екип или най-малко да вземате под внимание препоръките на сътрудниците си.

Риби
Ще се наложи да се занимаете и с не толкоз приятни действия. Ще ви нервират тези, които се размотават и приказват доста, само че ще би трябвало някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от персонален темперамент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР