ОвенДържите се като рок звезда, но трябва да признаете, че

...
ОвенДържите се като рок звезда, но трябва да признаете, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 20 октомври 2022 г.

Овен

Държите се като рок звезда, само че би трябвало да признаете, че това държание е много демоде. Хората не желаят да слушат вашите претенции за внимание. Всеки човек на света е специфичен, тъй че не се държите по този начин, като че ли сте единствените. Помогнете на дете да сглоби нова играчка през днешния ден или съдействайте на другар да избере нова риза. Направете нещо за другите, вместо постоянно да очаквате неща за себе си.

Вашият транспортен съд най-сетне влиза в пристанището, след бурните талази, които претърпя. Време е да си починете за малко. Отпуснете се и разгледайте региона. Няма нищо неприятно в това да излезете от кораба си за известно време. Може даже да не осъзнавате какъв брой доста ви е липсвала твърда почва до момента. Спомнете си какво е още веднъж да сте постоянни.

Близнаци

Чувствате се приповдигнато през последните няколко седмици. Определено желаете това да продължи. Помислете за способи, по които можете да го задържите, като в същото време мислите трезво. Не позволявайте на нещата да излязат отвън надзор през днешния ден. Важно е да поддържате непоклатимост от самото начало.

Рак

Днес природата се грижи за вашите потребности и стремежи. Не би трябвало да работите прекалено много, с цел да получите това, което желаете. Нещата идват при вас естествено. Може да се чудите за какво сте се стресирали преди поради това, което в този момент наподобява като дребни проблеми. Освободете се от безспокойството, което ви е обзело.

Лъв

Работете за реализиране на по-добро единение сред вас и хората към вас. Възможно е някои хора от приятелския ви кръг по някакъв метод да се усещат отчуждени. Може би не усещат, че се вписват в останалата част от групата. Напомнете на себе си и на другите, че всеки е неповторим и че всички би трябвало да бъдат еднообразно признати макар самостоятелните разлики.

Дева

Ще се почувствате доста по-добре със себе си, в случай че свършите дилемите си през днешния ден. Иска ви се да мързелувате, само че това няма да ви донесе задоволство в края на деня. Бъдете продуктивни!

Везни

Може да помислите за отмора. Напоследък натискът върху вас е голям. Помислете дали да не дръпнете платната си на половина, с цел да си вземете отмора. Може да не се движите толкоз бързо, колкото преди, само че ще откриете, че това е тъкмо почивката, от която се нуждаете, с цел да завършите пътуването.

Скорпион

Днес мислите рационално. Това е изключително значимо, защото другите ще търсят отзиви по избран въпрос. Хората ще знаят, че могат да получат пряк и почтен отговор от вас, тъй че не ги разочаровайте. Обмислете ясно всяка обстановка, преди да предложите съвета си. Ще разберете, че си коства напъните.

Стрелец

Може по нехайство да придобиете навиците на отрицателно настроените хора към вас. Бъдете деликатни със своите сътрудници, тъй като ще разберете, че другите ви съдят по метода, по който се държите. Уверете се, че поддържате почтително отношение и верни обноски, без значение към кого.

Козирог

Иска ви се да построите дребна пещера, в която да пропълзите и да сте в сигурност от външния свят. Осъзнайте, че колкото по-дълбоко копаете в неустойчив терен, толкоз по-нестабилни са стените. Ако не сте деликатни, има възможност да се стовари от горната страна ви.

Водолей

Не забравяйте, че можете да останете отпред единствено до момента в който другите към вас поддържат вашите лидерски качества. Избягвайте протести, като се грижите за хората във вашия свят, вместо просто да се пробвате да управлявате живота им. Спечелете почитание с благи думи и сензитивно отношение, а не посредством налагане на сурови правила и разпореждания, които лимитират и утежняват.

Риби

В мозъка ви не би трябвало да има подозрение по какъв метод да продължите да действате. Умът ви е сензитивен и безсънен, тъй че му се доверете. Поемете самодейността, когато се чувствате уверени в дадена обстановка. Уверете се, че ядете доста храни, богати на протеини. Те ще ви оказват помощ да се стабилизирате и ще ви приближат още една стъпка към реализирането на вашите фантазии.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР