Овен Без никой да го очаква от Вас ще постъпвате като

...
Овен
Без никой да го очаква от Вас ще постъпвате като
Коментари Харесай

Хороскоп за петък 13-и: Тези зодии трябва много да внимават

Овен
Без никой да го чака от Вас ще постъпвате като жертва на събитията. Може би това е някакъв бездънен, несъзнателен модел, само че не е ли време да се изправите против него, да го погледнете, да го изучите, да го приемете и да го интегрирате в себе си.

Телец
Днес ще знаете, че сте в матрицата, какво чака тя от Вас, какво Вие от нея. Понякога такива осъзнавания могат да доведат до ново схващане на цялостния живот. Важно ще Ви е да сте част от група, а още по-важно ще Ви е да вършиме нещата по друг метод. Интересен и чудноват ден, очаквайте изненади.

Близнаци
С подобаващата цел и положително концентриране може да постигнете върхови резултати. Днес може да е извънреден ден, бъдете съсредоточени и целенасочени.

Рак
Днес ще имате потребност от експанзивни прекарвания - да мечтаете, да летите, да учите. Монотонността през днешния ден ще Ви е зложелател номер 1. Все отново не очаквайте всички останали да имат същите нужди.

Лъв
Ще Ви интересува по-дълбокият смисъл на нещата, ще изследвате, ще търсите и проучвате. Ще чувствате мъдростта на нещата, ще успявате като че ли да проникнете в по-дълбоката им същина. Използвайте това знание, с цел да лекувате и трансформирате себе си.

Дева
Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо през днешния ден ще са Ви значими другите и ще се ориентирате по отношение на тях. Хубаво да си давате сметка кое Ваше качество е предизвикало една или друга реакция в отсрещната страна.

Везни
Тревожните положения през днешния ден ще се отразят директно на здравето Ви, тъй че пробвайте да запазите успокоение и хладнокръвие. Ясно е, че не можете да контролирате всички процеси, тъй че просто приемете нещата каквито са.

Скорпион
Чаровни, общителни, артистични и царствени през днешния ден ще впечатлявате всички в близост. А щом ще сте толкоз забележителни, ще би трябвало да деянията творчество и да покажете най-хубавите си качества. Ден за изява.

Стрелец
Инициативата и подтикът ще дойдат от страна на другари и ще окажат трансформиращо влияние върху цялото Ви семейство. Понякога незабелязано нещата вземат друга посока. Ден за връзка със фамилията.

Козирог
Ще намирате най-невероятни връзки сред нещата към Вас. Това може да се трансформира в игра "открий връзката ". Победител може да бъде всеки, разкрил допустимо най-вече връзки и взаимоотношения сред нещата, въпреки че несъмнено ще Ви се желае Вие да грабнете успеха.

Водолей
Нещата носещи богатство и непоклатимост ще са главната Ви цел през днешния ден. Ще Ви е значимо да усещате сигурност и успокоение във всичко, което вършиме. Естествено това ще Ви накара да действате с прелиминарен проект, всевъзможни опасности несъмнено ще бъдат изключени. Малко скучно, само че пък надеждно, нали?

Риби
Основната Ви характерност през днешния ден ще е самодейност, която обаче ще бъде предизвикана от някой различен. Ще се опитате да модернизирате нещата, които са към Вас. Само се пробвайте да чуете какво споделят близките и не вървете против техните стремежи и позиции в името на един нерешителен напредък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР