ОВЕНБъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място

...
ОВЕНБъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да не проявяват агресия към подчинените си, Скорпионите способни на грешки от разсеяност

ОВЕН

Бъдете деликатни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на шанса си. Не взимайте прибързани и недомислени решения в края на месеца. Получавате оферти, които не са във ваша изгода, само че ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за промяна на работата си. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подобаващия сътрудник в този ден, само че и по сметка е редно да сте щастливи. Мислете преди да се обвържете. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.

ТЕЛЕЦ

Може да ви изнудват да помогнете на ваши другари с пари, без те да са ви ги поискали персонално. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте вашите благоприятни условия и не отлагайте значимите диалози, макар че ще са сложни и без късмет да постигнете компромис. Неочаквани промени в персоналния ви живот ще обиден и интимните ви връзки. Прибързаността при взимане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да докажете на себе си, че сте мечтани.

БЛИЗНАЦИ

Ако вечерта ви следва празненство поради фамилен или ваш персонален празник, не се натоварвайте с доста работа денем. Ще осъзнаете, че месецът е бил сполучлива за вас, само че ви се коства, че компликациите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дълготрайните си и за непосредствените цели. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните дами да се пазят от  изневяра. Несемейните имат късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия.

РАК

Бързо и с лекост се справяте с нормалните си служебни отговорности. Предстои ви сполучлива работа и заслужени бъдещи финансови приходи. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите сътрудници. Не провокирайте загуби, единствено тъй като нещо друго, несвързано със служебните ви отговорности, занимава мислите ви. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето държание, което е дало мотив за подозрения в възприятията ви. Лишени сте от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

ЛЪВ

Ако имате време сутринта се разходете в парка, с цел да се порадвате на хубостта на природата, без значение какво времето. Не бързайте да попълвате финансови контракти, в случай че не сте съгласни с вашия дял присъединяване и бъдещите доходи. Бъдете гъвкави и в случай че би трябвало се откажете от плануваната договорка, която имате предпочитание да сключите при започване на другия месец. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимния сътрудник, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с тях.

ДЕВА

Не се надявайте на вест за предстоящите с неспокойствие финансови приходи, тъй като блокажите идват и от ваши неточности. Нови оферти за работа ще ви изненадат прелестно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате преждевременно скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.  Не се сърдете на брачния си сътрудник, в случай че ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете стартирания от вас флирт. Откажете се от съществуващата сега прочувствена връзка, в която липсват възприятията.

ВЕЗНИ 

Не бива да допускате финансови загуби поради демонстрация на прекомерна наивност. Планираните диалози може да се окажат ненужни, в случай че не сте подготвени за компромис в премисляните инициативи. Тези от вас, които са на управителен пост, да не демонстрират експанзия към подчинените си и да не постановат тъкмо в този момент нови правила на държание. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, само че сте оставили вратата незатворена с вярата за нов късмет. Няма да се отървете елементарно от остарялата си обич, тъй като към момента се притегляте в полово отношение.

СКОРПИОН

Имате възприятието, че са ви натоварили преднамерено с непостижими служебни отговорности, само че те част от ваши остарели и незавършени задания, които е време да приключите. Ако насочите силите в осъществяването на дилемите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на неточности, които ще се отразят на престижа ви като експерти. Ако желаете да спечелите индивида до себе си и да създадете семейство, докажете му, че възприятията ви са откровени и не са краткотрайно въодушевление. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, за които към момента не сте подготвени.

СТРЕЛЕЦ

Срещате съществени компликации в общуването. Променете метода си към вашите сътрудници. Причината е във вашата припряност и недомислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от поддръжка. Не сте удовлетворени, че ви разпореждат задания, които не са ви приятни, само че би трябвало да ги приемете и завършите до края на работния ден. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, в случай че решите да ги превърнете незабавно в интимни сътрудници. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че не е с хора, които ви обичат.

КОЗИРОГ 

Справяте се със сполучливо със служебните си задания. Отдавна се надявате да разкриете нови благоприятни условия за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат.  Овладейте страстта си, тъй като може да ви попречи да вземете вярно решение и да провокира ненадейно вместо триумф, неуспехът ви. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни в този ден, не тъй като няма да съумеете, а тъй като методът ви е нападателен. Не се опитвайте да го привлечете с дарове. След това ще страдате разочаровани и с олекнал портфейл.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че сте подготвени да се изолирате от света, запознанства ще се трансфорат в основата на бъдещи настоятелен партньорства. Денят е удобен за начало на ремонт на офиса ви, само че по-добре единствено купете нужното, а го започнете другата седмица. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови усложнения. Ако се занимавате с частен бизнес, триумфът ще бъде с вас. Вечерта бъдете с околните си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина връзките с обичаните си хора, тъй като ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради неспособност да премълчавате.

РИБИ

Не взимайте заеми, а ограничете разноските си. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете подготвени да отхвърлите неотложните служебни задания. Не се включвайте в вложения, които са ви препоръчани в този ден, тъй като шансът въобще не е на ваша страна и ще се неуспехите. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили до дъно настроението си, очаквайте сантиментална среща. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР