ОВЕН Бъдете внимателни. Днес не всичко ще се получава от първи

...
ОВЕН
Бъдете внимателни. Днес не всичко ще се получава от първи
Коментари Харесай

Страсти и обрат в живота на две зодии

ОВЕН

Бъдете деликатни. Днес не всичко ще се получава от първи път и постоянно ще се постанова да вършиме по няколко опита. Настоятелността и готовността ви да положите задоволително старания ще ви се отплатят. Вероятни са парични доходи, дори и от непредвидени места. Може да извършите някои покупки, само че не харчете всичко.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не се преуморявате през днешния ден. Ако е допустимо, съкратете натоварванията, отложете някои неща и си създайте повече свободно време. Необикновени запознанства мощно ще ви впечатлят и ще ви оказват помощ да погледнете по нов метод на доста от проблемите.

БЛИЗНАЦИ

Днес е добре да действате и да вземате решения независимо. Съветите на близките по-скоро ще ви пречат, в сравнение с да ви оказват помощ. Втората половина на деня е удобно време да въведете ред в персоналните си връзки. Отлично ще се разбирате с обичаните си хора и позитивните страсти ще доминират.

РАК

Сутринта ще е много неприятна. Трудно ще се съсредоточавате и постоянно ще ви отвличат от значимите проблеми. Налага се да деянията много упоритост, с цел да се справите с тях. Следобед очаквайте положителни вести и забавни оферти от сантиментален темперамент.

ЛЪВ

Днес и деловите, и персоналните срещи ще минават сполучливо. Отлично ще се разбирате с най-различни хора и ще намерите нови съидейници. С общата работа може да стартират и другарски връзки, а за какво не и сантиментална история. Следобед е време за креативен занимания – ще откриете непредвидени гении в себе си.

ДЕВА

Днес доста от нещата ще ви се получават. Отлично ще се справяте с всички проблеми. Възможни са финансови доходи от непредвидени места. Някои от вас може да чакат дарове и приятни изненади. Ще имате много срещи, които ще ви зарадват. Имате късмет да възстановите остарели връзки.

ВЕЗНИ

Денят не е лишен от компликации, само че те не ви плашат. Готови сте да положите старания, с цел да получите нужните резултати. Втората половина на деня ще ви даде опция да си починете и да се ободрите. Някои от вас ги чакат приятни срещи и забавни запознанства, които могат да продължат и като сантиментална връзка.

СКОРПИОН

Днес са вероятни непредвидени вести, които ще ви накарат да измененията проектите си и да отложите някои задания, поради други, по-спешни. Денят ще приключи положително. Вечерта е време за всевъзможни занятия, които разрешават полет на фантазията. Покана за среща ще ви изненада.

СТРЕЛЕЦ

Ден, кондензиран с забавни мисли и смели проекти. Не е изключено да измененията съществено замислите си и да оставите каузи, стартирани по-рано, с цел да постигнете напълно нови цели. Няма да е елементарно, само че сигурно няма да ви е скучно. Денят е сполучлив и от финансова позиция.

КОЗИРОГ

Не бързайте. Днес е време, когато предпазливостта е вашият най-хубав асистент. Умението ви да запазвате хладнокръвие също ще ви е от изгода. Докато останалите се вълнуват и трескаво мислят, вие взимате верните решения. Не се учудвайте, че за съвсем всеки проблем ви желаят съвет.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта няма да може да избегнете неприятните моменти. Налага се да обсъждате въпроси, които не са ви забавни и да прекарате доста време в неособено приятна компания. За сметка на това, ще се появяви опция да се заемете с нещо ново, увлекателно и потребно.

РИБИ

Денят е сполучлив – възползвайте се от поддръжката на звездите, с цел да осъществите и най-смелите си проекти. Лесно ще намерите помощници, само че и сами може да се справите. Действайте с тествани способи – по този начин ще бъдете много по-ефективни. Може да имате дребни различия с околните си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР