ОВЕНБъдете внимателни, ако ви предстои пътуване. Вашите колеги се опитват

...
ОВЕНБъдете внимателни, ако ви предстои пътуване. Вашите колеги се опитват
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Колеги развалят настроението на Овните, Телците в разправии заради имуществени делби

ОВЕН

Бъдете деликатни, в случай че ви следва пътешестване. Вашите сътрудници се пробват да ви скапват настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си държание. Не взимайте значими решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с контракти за кредитиране. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки, в случай че сте се прибрали ядосани и нервни. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас.

ТЕЛЕЦ 

Поредните разправии поради имуществени делби ще ви изгубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си отговорности. Успехът е с вас точно на работното място. Начинанията са сполучливи и са от голямо значение за бъдещите ви професионални триумфи, само че внимавайте да се неуспехите сами. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Или си простете или се разделете, без ненавист и експанзия.

БЛИЗНАЦИ

Проведете диалозите с вашите настоятелен сътрудници, с които желаете да ги убедите да разширите активността на вашата компания. Днес сигурно ще решат да ви поддържат. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете единствено с вашите задания, които са основата на триумфите ви. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования, само че може да се окаже, че повода е в несходство на характерите и е по-добре да ги приключите. Сексуалните ви връзки от месеци са незадоволителни и ви изнервят.

РАК

Сутринта ви изнервят персонални проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите сътрудници. Ако разчитате на себе си, триумфът сигурно ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място единствено тъй като вие самите сте без въодушевление. Не пътувайте. Романтично запознанство няма да ви донесе предстоящото благополучие. Несемейните да не бързат да се отдават на интимни мигове. Сексът с непознати сътрудници ви основава проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани.

ЛЪВ

Спорите за щяло и нещяло с вашите сътрудници и си печелите тяхната злост. Ако желаете да се справите бързо със отговорностите си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за присъединяване в нови планове, тъй като рискувате да загубите част от приходите си, изключително при импулсивни решения. Когато се приберете изяснете връзките с интимната си половинка и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения.

ДЕВА

Натоварват ви с пътешестване, които ще стане причина за спорове на вашето работно място, а и с околните ви. Ако вашите сътрудници откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете внимателни тъй като може ваш сътрудник да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Начинания са сполучливи, в случай че сте завършили с другите си задания и не се постанова незабавно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разсъдък компликациите, най-вече в връзките си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Приемете помощ от вашите сътрудници, в случай че желаете да се справите със дилемите си. Бъдете виновни към фамилните си отговорности и не забравяте, че да се приберете в точния момент за вечеря. не обиждайте половинката си. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими полови мигове.

СКОРПИОН

За разлика от персоналните ви връзки, които са в рецесия, провокирана от вашите близки, на работното място сте съвършени и впечатлявате вашите сътрудници с триумфите си. Ако имате желание да сменяте работата си,  можете  единствено да обмислите предлагането за ново място, което ще ви даде късмет за професионален напредък. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, а абсурдът е неминуем. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия през днешния ден и през идващите дни!

СТРЕЛЕЦ

Способни сте да дадете най-хубавото от себе си и да блеснете с опциите си на работното място. Не се доверявайте на странични препоръки, изключително в случай че ви ги натрапват принудително. Неизбежни са споровете с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното държание, с което ще заслужите тяхното почитание. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че повода е във вашата претовареност, която скоро ще завърши. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение, а преумората в допълнение ви вреди.

КОЗИРОГ

Бъдете виновни към вашите отговорности, а в случай че се постанова да помогнете на сътрудници, не отхвърляйте. Започнете с инициативи, които са печеливши за вас. Не рискувайте с вложения, в случай че не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на нечуван триумф, който е повода за колегиална злоба. Трудностите са преодолими. Поискали сте среща с ваша остаряла интимна връзка, която обърква живота ви, поради желанието да се убедите, че към този момент нямате усеща към нея. Отказът да приключите връзките си са причина да сте гневни на целия свят в края на месеца.

ВОДОЛЕЙ

От една страна имате късмет да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекомерно податливи на въздействие и може сами да се неуспехите. Не ви поучавам да обмисляте регистрация на ваша компания в този ден. Не допускайте финансови загуби, поради обещания за прибързани вложения. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и да мечтаете за срещна с подобаващата половинка си наложете самообладание, общувайте, запознавайте се, тъй като любовта може да ви споходи ненадейно.

РИБИ

Не се чувствате отпочинали, а ви чака доста работа. Ще ви изненада вест за идни финансови приходи. Не обмисляйте вложения, а преценете какви разноски имате да покривате. С осъществяването на дадените обещанията на вашите настоятелен сътрудници ще издигнете създателите си и ще получите финансова поддръжка. Компромисите от ваша страна, стига да са с мярка и да не ви вредят, са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост и са склонни да си върнете разбирателството и хармонията.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР