ОВЕНБъдете предпазливи в начинанията. На работното място може да блеснете

...
ОВЕНБъдете предпазливи в начинанията. На работното място може да блеснете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да не дават заеми, Рибите с нереални материални мечти

ОВЕН

Бъдете внимателни в начинанията. На работното място може да блеснете със познания и благоприятни условия, в случай че не се разсейвате. Очаквайте доходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от отговорностите си вкъщи. Време е да прецените дали не се постанова смяна в персоналния ви живот, в случай че сте фамилни. Ако е настъпило изстудяване на възприятията ви, се постарайте да постигнете още веднъж естетика. Сексът ще ги стабилизира. Необвързаните също е време да се лишат от самотата.

ТЕЛЕЦ

Ако ви предложат да се заемете краткотрайно с виновна задача, ще я приключите бързо.  Не е добре да обмисляте и обсъждате тъкмо през днешния ден промяна на специалността си или работното си място, тъй като ви липсва професионална подготовка. Вечерта се отдайте на заслужена отмора и на развлечения. Следобед се заемете със фамилните си отговорности, бъдете благи с околните си и в случай че прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора.

БЛИЗНАЦИ

Отново сте на висота в връзките и поддържате връзка с лекост с вашите сътрудници, даже и с тези хора от обкръжението си, които постоянно ви се опълчват. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени настоятелен решения, с цел да избегнете неточности.  Отношенията с обичаните ви хора са хармонични, само че единствено от вас зависи да ги съхраните, като знаете на какви неочакваности и експанзия сте способни, в случай че някой за нещо не ви угоди. Интимните мигове са ваши през целия ден, освен вечерта. Сексът не изисква обмисляне.

РАК

Избегнете напрежението в този ден и ограничете срещите си до най-малко. Избягвайте инцидентните запознанства, които ще ви натоварят излишно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете дилемите си в ранния следобяд. От умерената ви интензивност на работното място през днешния ден зависи сполучливото привършване на този месец. Несемейните да не се лишават от запознанства и от срещи. Пътувайте, при опция, в случай че си вземете почивен ден и се разнообразете с приятни страсти дружно със семейство ти. Не се лишавайте от интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Не отхвърляйте препоръчаната ви спомагателна работа, в случай че ви носи положителни доходи, откакто ви предстоят съществени разноски в края на месеца. Във ваша изгода е да работите без бърборене. Всички, които не са уверени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още през днешния ден с тази задача, с цел да избегнат проблемите. Работете до ранните часове на следобеда, а по-късно пътувайте с околните си или просто си почивайте вкъщи. Вечерта още веднъж ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, само че това са следващите ви глупави самовнушения и ненужна ревнивост поради дочути злословия и интриги.

ДЕВА

Сутринта сте нападателни с околните си. И вие не знаете за какво сте ядосани още със ставането си. Вашата самонадеяност нервира вашите сътрудници, в случай че сте на работното място. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията си. Не се изкушавайте да рискувате. Ядосани сте на околните си поради неизпълнени обещания, които са дали, само че комфортно са не запомнили. Обземащият ви яд ще ви отдалечи от околните ви и ще ви лиши от полови наслаждения и сантиментални мигове, само че мъчно ще преглътнете обидата от тяхното държание.

ВЕЗНИ

Проявата на благотворителност е във ваша щета освен тъй като няма да ви върнат парите, а и тъй като ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали. Следобед бъдете проведени и виновни към работата си, макар че по никакъв начин не ви се работи. Бъдете гъвкави даже и при напрежение в фамилията и възстановете хармонични връзки в дома си без да налагате волята и мнението си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Дали сте заричане да се справите с професионалните си отговорности. Събитията денем може да трансформират проектите ви.  Необходима е нерешителност. Ако сте изнервени и избухливи на работното място ще си попречите сами при реализацията на проектите ви за края на седмицата. Почивайте си след работа и си създайте позитивни страсти в компанията на обичаните си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, в случай че към този момент не сте задоволени в полово отношение.

СТРЕЛЕЦ

Приемете компликациите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се постанова да работите интензивно, сторете го до обед.  Не се опитвайте да потвърждавате професионализма си, като се заемете със задания, които не са ви по силите и опциите. Дайте си наложителна отмора вечерта. Дебнат ви спорове с вашите близки и родственици. Причинени са още веднъж от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо безмълвие, даже и в случай че би трябвало да се откажете от половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Начинанията няма да бъдат сполучливи, в случай че допускате едни и същи неточности и умишлено отказвате да ги поправите. Подхождайте рационално към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Подтиснати сте, нямате предпочитание да поддържате връзка, тъй като сте изтощени и желаете да си отпочинете. Ако ще избегнете разправиите, а и  след като е във ваша изгода, си заслужава да положите изпитание и да отидете на посетители на ваши другари.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с професионалните си отговорности. Не давайте заеми, тъй като рискувате да загубите парите си.  Хубавото въодушевление и предстоящите промени ще ви оказват помощ да разрешите фамилните си проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот. Не се учудвайте, на отдалечаването в фамилията ви, в случай че по някакъв метод сте засегнали брачната си половинка. Може да не осъзнавате какво сте споделили или създали, само че се извинете се, с цел да не се лишите от фантазията за секс и сантиментална вечеря.

РИБИ

Обзели са ви нереални фантазии за материално благоденствие. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат несполучливи, тъй като сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задания, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с управлението. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и обичаните си хора, които ще са щастливи и ще са сигурни, че не им изневерявате и ще ви върнат хармонията в връзките! Имате вяра да изясните повода за нередовния си полов живот.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР