Овен Бъдете по-внимателни в личните си контакти – не е препоръчително

...
Овен
Бъдете по-внимателни в личните си контакти – не е препоръчително
Коментари Харесай

През Тази Седмица Низ От Обрати Ще Стъжнят Живота На Тези Зодии! Алена Хвърли В Шок И Ужас Всички Представители На

Овен
Бъдете по-внимателни в персоналните си контакти – не е целесъобразно да реагирате бурно и да взимате импулсивни решения. Действайте с разсъдък, като проявявате сдържаност. Стремете се към успокоение.

Телец
Избягвайте да влизате в конфликтни обстановки с хората на работното си място, както и с тези от приятелското ви обграждане. Навлизате в интервал, удобен за повече пътувания и контакти.

Близнаци
Навлизате в интервал на назадничав Меркурий. Не е целесъобразно да взимате значими решения. Настъпва времето на равносметка и да се обърнете във вътрешността в себе си. Добре обмисляйте това, което имате да свършите.

Рак
Ще бъдете изключително дейни в работата си и в колегиалните връзки. Моментът е подобаващ да положите грижи за здравето си. Не прекалявайте с нищо и не се претоварвайте. Давайте си нужната отмора.

Лъв
Не е целесъобразно да се активизирате във връзка с професионалната си реализация. Избягвайте да взимате решения под въздействието на страстите си. Подходящ интервал за креативен каузи и за време с обичаните ви хора.

Дева
Идната седмица се постарайте да довършите значимите за вас каузи. Може да обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него. Прекарвайте повече време измежду природата.

Везни
За вас стартира динамичен интервал с повече контакти и пътувания. Заложете на общуването. Избягвайте да се впускате в рискови каузи, свързани с бизнес и финанси. Заради ретроградния Меркурий избягвайте да взимате значими решения.

Скорпион
Ще бъде най-добре, в случай че избягвате да влизате в спорове на работното си място. Не действайте импулсивно при взимането на решения. Грижете се добре за здравето и спокойствието си.

Стрелец
Ще имате опция да се изявите пред близките в най-хубавата си светлина. Действията ви могат да доведат до отлични резултати, които да открият пред вас нови благоприятни условия. Не се поддавайте на провокации.

Козирог
Налага се да се борите за своето място под слънцето, даже това да е обвързвано с по-остра борба. Отстоявайте мнението и правата си. Не позволявайте да ви мачкат. Обстоятелствата ще се развият във ваша изгода.

Водолей
Идната седмица може да попаднете в сложни обстановки. Не се предлага да поемате каквито и да било опасности. Пазете се от измами. Няколко събития в интервала ще ви посочат мощните и слабите ви страни, помислете върху тях.

Риби
Обърнете се във вътрешността към себе си, с цел да изчистите значимите за вас тематики, да откриете нов смисъл в тях. Време е да излезете от неуместни обстановки. Намерете време за наложителни разходки измежду природата.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР