Овенът е първият знак от зодиака и освен това е

...
Овенът е първият знак от зодиака и освен това е
Коментари Харесай

8 причини защо мъжете никога не забравят жената Овен в живота си

Овенът е първият знак от зодиака и също така е и първата огнена зодия. Той е същински пожар и в случай че нямате нужната екипировка, по-добре не влизайте в огъня неподготвени. Трябва да сте доста мощен мъж, с цел да овладеете силата на тази смела, умна и харизматична жена. Ако в миналото имате шанса да се появи в живота ви – не я изпускайте.
Ако не ми вярвате, ето ви осем рационални довода за какво дамите Овни са незаменими:

1. Те са самостоятелни

Жените Овни работят наедно с мъжете и никоя специалност не може да им се опре. Те са издръжливи както на физическо, по този начин и на психическо натоварване. Не забравяйте обаче, че зад тази твърда повърхнина, се крие нежна и нежна психика, която копнее да бъде обичана. Показвайте и доказвайте любовта си или рано или късно ще я загубите вечно.

 жена, самостоятелна, шапка, зодия овен

2. Те са темпераментни и прочувствени

Като първи знак в зодиака, Овенът носи в себе си цялата примитивност на Вселената. Тя не може да прикрива страстите си и в случай че е ядосана, всички към нея ще го схванат. Гневът ѝ е мигновен и заплашителен, само че пък й минава бързо и след няма и минута ще бъде още веднъж красивото, чаровно и влюбено момиче, което е завладяло сърцето ви.

3. Добри слушатели са

Овенът обича да се грижи за околните и приятелите си и в действителност се интересува по какъв начин сте, когато ви задава този въпрос. Ще изслуша по какъв начин е минал денят ви до най-малката детайлност и ще ви даде съвет, в случай че се нуждаете от подобен. Е, може би няма да е най-мъдрият вероятен, само че искреността ѝ е впечатляваща.

 чуване, обич, съгласие, мъж, жена, зодия овен

4. Импулсивни са

Овните са доста рисковано настроени към света и единствено половин дума им е нужна, с цел да стегнат багажа и да заминат на непланирано странствуване. Те обожават адреналина и са подготвени на всичко, с цел да си го набират. Често пъти дейностите им са недомислени и след това съжаляват за думите или постъпките си, само че пък в никакъв случай няма да ви бъде скучно в тяхната компания.

5. Притежават детинска доверчивост и неустановеност

Жените Овни са инициативни и борбени. Те ще преобърнат земята, с цел да трансфорат фантазиите си в действителност. Работят с хъс и предпочитание, само че когато дълго време не виждат резултата на своя труд, елементарно се обезкуражават. Подкрепете ги и ще видите още веднъж блясъка в очите им. Наистина им би трябвало доста малко, с цел да повярват в неограничените си благоприятни условия. Тези дами могат да ръководят света, стига да го пожелаят.

 покрепа, непорочност, деликатност, връзка, мъж, жена

6. Верни и лоялни сътрудници са

Жените от тази зодия са фамозни със своята буйна натура. Те обаче не са повърхностни любовници и когато се влюбят, това нормално е за цялостен живот. Постоянни са и за тях е въпрос на персонално достолепие да не се занимават с безсмислени афери. А тяхната сложна персона е толкоз вълнуваща за вас, че няма даже и да си помислите да погледнете в страни.

7. Те са откровени и открити

Когато Овенът ви каже, че ви харесва, това в действителност е по този начин. Той няма да ви обсипва с похвали, а да приказва неприятни неща зад тила ви. Неговата искреност е пословична и не всякога работи в негова изгода, само че пък е толкоз успокояващо да знаеш, че индивидът до теб е откровен във всеки един миг и не ви крои демоничен проект в мозъка си, до момента в който ви се усмихва лицемерно.

 мъж, жена, поддръжка, откровеност, връзка

8. Максималисти са

Жената Овен не се задоволява с посредствеността. Тя или ще направи нещо както би трябвало или въобще няма да си губи времето. Ако е решила да показа живота си с вас, знайте, че ви обича с цялото си сърце, тъй като тя просто не умее да прави взаимни отстъпки в любовта. Или всичко, или нищо – това е максима, която следва. А без жена Овен до себе си, вие в действителност ще останете без нищо.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР