Овен Активен участник сте в движението, дали е от място на

...
Овен
Активен участник сте в движението, дали е от място на
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 19 ноември

Овен

Активен участник сте в придвижването, дали е от място на място или са някакви комплицирани мисли, вие си знаете, значимото е нещата да се развиват. Имайте поради, че може да ви дойдат непредвидени посетители, тъй че имайте нещо за уместно на разположение.

Телец

Отново са ви налегнали парични грижи, няма метод – в този момент се заплащат сметките. Важното е да знаете, че постоянно има различен вид да набавите пари, пък както споделят - Вселената е великодушна.

Близнаци

Днес е много комплициран ден за вас. Ще би трябвало да решавате всякакви неща, които не знаете дали желаете или не. Настроението ви е много смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, много сте сложни за другарство.

Рак

Днес ще се чувствате малко несъответстващи. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте понеделник, тогава повече ще ви спори.

Лъв

Чудесен ден. Оставете повече време за срещи с другари и за обичаните си занимания. Домакинските отговорности можете да поотложите, въпреки всичко неделя е време за занимания, не за отговорности.

Дева

Вместо да релаксирате по неделному, трупате работа и отговорности. Винаги има метод всичко да се подреди елементарно и бързо, единствено би трябвало да го потърсите и да не се отказвате елементарно от тази задача.

Везни

Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, въпреки и единствено пред екрана на тв приемника. Днес не се отнасяйте прекомерно в проекти за бъдещи приятни преживявания, отделете малко внимание и на директните си отговорности, няма да ви е мъчно да приключите небрежно.

Скорпион

Притеснявайте се до обяд, тъй като след това въобще няма да ви е до спотаени страсти и скрити усеща (ако въобще вие разполагате с такива). Следобед ще сте подготвени да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите въпреки всичко.

Стрелец

Доста комплициран се обрисува днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, тъй като единствено ще се ядосвате. В къщи могат да зародят съществени несъгласия, поради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо значимо през днешния ден, единствено ще развалите деня на всички.

Козирог

Отдавна не сте имали толкоз прелестен и занимателен ден. Вие, несъмнено може да изпортите всичко с прищявки и мрънкане, само че имайте поради, че звездите ви сервират на тепсия цялото многообразие, от което се нуждаете.

Водолей

Днес няма да ви се работи доста много. И разумно, неделя я въпреки всичко. Може да е края на ноември, само че това е един добър мотив да се повеселите и даже да помислите къде бихте да сте след още един месец.

Риби

Основните ви задължения ще се ориентирани към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, само че е добре да приключите с тези битови несгоди. Днес се пробвайте да бъдете по-мили с близките.

 

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР