ОвенАко смятате, че сте пропуснали голяма възможност, която сте чакали,

...
ОвенАко смятате, че сте пропуснали голяма възможност, която сте чакали,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 май: Рак- отделете време за себе си, сблъсъци за Козирог

Овен

Ако смятате, че сте пропуснали огромна опция, която сте чакали, не се плашете! Докато няма дефинитивни решения, вашият късмет ще се появи още веднъж. Можете да се възстановите от всичко и даже може да получите по - огромни благоприятни условия от това, което сте пропуснали. В океана в никакъв случай не свършва рибата и можете да я хванете когато и да е.

Телец

Може да сте склонни да чувствате, че това е ваша виновност, само че просто не сте споделили истината си задоволително ясно. Отделете време, с цел да изясните какво имате поради и вземете ограничения, с цел да предотвратите бъдещи недоразумения. Не бъдете прекомерно строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. Дайте си позволение да не се бъркате в действителността и не приемайте нищо прекомерно на съществено.

Близнаци

Ако сте се чувствали неспокойни и копнеете за нещо огромно, започнете да следвате желанията си! Ако сте над раснали сегашната си среда, освободете се и започнете да приемате смяната. Светът се трансформира и моментите не са предопределени да продължат постоянно. Затова се възползвайте от това време, с цел да преследвате мечтаните си цели!

Рак

Днес може да се почувствате обезпокоени, че нещата се развиват прекомерно бързо. Всичко, което е незабавно и се нуждае първо от вашето внимание, концентрирайте се върху това. Ако смятате, че огромните благоприятни условия са на път да ви се изплъзнат и нямате шансове, тръгнете след тях! Но не забравяйте, че и вие би трябвало да си починете! Заслужавате да отделите малко време за себе си.

Лъв

Превърнете мрачните си дни в победа и наслада! Без значение през какво преминавате, вземете това, което чувствате, като източник на мощ. Ако в последно време се чувствате отпаднали и не отговаряте на упованията на другите хора от вас, отделете всичко належащо време и пространство, с цел да се възстановите и да разберете какво в действителност желаете да вършиме. Ще се върнете с нов възторг и пристрастеност!

Дева

В избран миг е належащо да надвиете своето его и да простите. Вече не е нужно да поемате цялото това задължение и помнете, че постоянно имате опция да бъдете свободни. Отхвърлете всеки боязън и подозрение и просто живейте като че ли е последният ви ден! Светът е на път да бъде прелестен, тъй че просто би трябвало да се освободите и да получите благословиите си с отворени прегръдки.

Везни

Използвайте силата си, с цел да ви даде нужната мощ, или разочарованието си, с цел да работите още по - интензивно. Каквато и болежка да изпитвате, възползвайте се от нея за ваше положително и изгода. Не се опасявайте да помолите и за помощ! Намерете взаимност и комфорт измежду околните си другари и фамилията, които ще ви поддържат.

Скорпион

Може да ви е мъчно да обсъдите нещата с някой, който ви е наранил, само че единственият метод да продължите напред е като го обсъдите. Превърнете проблемите си в проницателни уроци за бъдещето и отделете в допълнение време, с цел да обработите мислите и възприятията си, преди да се нахвърлите. Потупайте себе си по рамото, с цел да се справите изтънчено с проблемите си.

Стрелец

Въпреки че сте толкоз привикнали да вдигате защитните си сили, Вселената ви подтиква да бъдете по - спокойни. Дори когато се пробвате да се скриете зад отбраната си, във вашето скрито нежно сърце може елементарно да се проникне. Не е извънредно да покажете възприятията си, в действителност се отваряте за достоверност и повече благоприятни условия. Спрете да се потискате и просто бъдете себе си!

Козирог

През този ден ще се сблъскате с разнообразни набори от варианти, които са доста разнообразни от предстоящото. Може би сте прекарали доста време в обмисляне на нещо голямо, единствено с цел да се случи противоположното. Раят, който сте желали, евентуално ще се случи, тъй че не се тормозете, концентрирайте се и бъдете признателни за това, което имате сега.

Водолей

Напоследък животът е въртележка, само че с цел да продължите напред, би трябвало да отделите малко време за себе си. Може би дневният ви график е бил толкоз забързан, че мозъкът ви става претъпкан! Отделете това време, с цел да размислите, да се отпуснете, с цел да получите това което сте желали. Ще се върнете с нова сила, мотивация и пристрастеност.

Риби

Ако не сте получили мечтаната от вас обич, може би е време да попитате Вселената за нея! През този ден помислете за осъществяване на повече самостоятелни диалози с вашите близки другари и семейство и ще почувствате повече обич, в сравнение с сте очаквали. Също по този начин е най - добре да изключите всяка токсичност, в това число хората, които към този момент не гледат към вашата посока.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР