ОВЕН Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте.

...
ОВЕН
Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте.
Коментари Харесай

Неочаквано предложение преобръща живота на една зодия

ОВЕН

Ако получите по-рано от останалите потребна информация, не я споделяйте. Всичко, което разберете през днешния ден, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи с хора ще ви оказват помощ да възобновите работа по остарял план. Полезно ще е да промените ситуацията или да извършите по-дълга разходка.

ТЕЛЕЦ

Напрегнато начало на деня. До вас ще доближава доста спорна информация и ще ви е нужно време и успокоение, с цел да се ориентирате, да съпоставяте купища обстоятелства и да обърнете по-специално внимание на дребните елементи. Действайте независимо и се доверявайте на опита си.

БЛИЗНАЦИ

Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви нервират, макар че вие ще търсите тишина и покой. Не планирайте значими мероприятия. Трудно ще съумеете да се концентрирайте. Ще покажете, че сте способни да постигнете триумфи в доста посоки, само че това ще ви коства много старания.

РАК

Иска ви се всичко да е ясно и подредено, само че сигурно, през днешния ден няма да е по този начин. Неястнотите ще са преклаено доста, а и сами ще би трябвало да се ориентирате в обстановките. За всичко това ще ви е нужно време, по тази причина се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови инициативи. 

ЛЪВ

Напрегнат, само че потребен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, озовали се в комплицирана обстановка. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате доста работа, ще ви остане време и за другарство. Вечерта е време за повече отмора.

ДЕВА

Началото на деня ще е леко. Не постоянно препоръките на близките ще са удачни, по тази причина действайте независимо. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към остарели планове и да ги приключите. Всичко това ще изисква доста сила, по тази причина вечерта се отдайте на отмора.
ВЕЗНИ
Днес ще имате положителни хрумвания. Ще ги реализирате сполучливо, тъй като не се боите да дадете воля на фантазията си и ще действате по този начин, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и действия непроменяемо ще притеглят внимание. Неголеми парични приходи, ще разрешат на някои от вас, да върнат остарели задължения.

СКОРПИОН

Едва ли ще съумеете да се концентрирайте единствено върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща по едно и също време, като някои от тях сигурно няма да ви са забавни. Често ще получавате упреци и с отвращение ще чувате непознатите отзиви. Това не би трябвало да ви тормози, действайте интуитивно. 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще сте енергични и подготвени за решителни дейности. Ще се стремите да удържите значими победи. Всички задания, които преди са били в задънена улица, през днешния ден може да довършите без доста натоварване. Не са изключени парични приходи от непредвидени източници, както и преференциални покупко-продажби.

КОЗИРОГ

Струва си да деянията упоритост през днешния ден. Благодарение на нея ще имате триумф и в безнадеждни обстановки. Имате късмет да надделеете над мощни съперници. Втората половина на деня дава обещание приятни събития в фамилията, както и положителни вести. Може да обсъдите фамилни проекти и взаимни дейности.

ВОДОЛЕЙ

Динамичен ден, цялостен с обрати. От сутринта ще би трябвало да се справите с доста каузи, само че ще сте съсредоточени и ще бъдете задоволително ефикасни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви оказват помощ. Няма да губите време и сили на вятъра и няма да се поддавате на провокации. 

РИБИ

Приятен ден, който ще ви зарадва с положителни вести и с оферти, на които няма да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще съумеят да се съсредоточат над неща, които са изключително значими. Лесно ще намирате общ език с хората към вас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР