ОвенАко нямате сериозна връзка, днес много лесно може да бъдете

...
ОвенАко нямате сериозна връзка, днес много лесно може да бъдете
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 февруари: Овни, днес много лесно може да бъдете омаяни от срещуположния пол!

Овен

Ако нямате сериозна връзка, през днешния ден доста елементарно може да бъдете омаяни от срещуположния пол. Колкото и да си мислите, че контролът е във ваши ръце, има огромна възможност ненадейно да бъдете омотани в мрежите на някого.

Ден за почистване на всичко остаряло и излишно на работното ви място. Отървете се от всичко, което единствено запълва място и не ви носи значима информация. Унищожете остарели документи и неработеща техника, за освободите място за нови хрумвания.

Разположението на планетите може да ви донесе доста нови благоприятни условия за растеж на приходите ви. Инвестициите през днешния ден могат да дадат чудесни плодове.

Телец

С позитивната сила от планетите, диалозите с колегата ви ще вървят по-добре от предстоящото. Сега е моментът, в който без разногласия може да дискутирате съществени тематики и да стигнете до общо решение.

В случай, че сте очевидец на нередности и недобросъвестни действия на работното ви място, то не се тормозете да съобщите за тези действия. Премълчаването ви единствено би влошило нещата.

Ако вярно подредите целите си и това, за което харчите парите си, тогава няма заплаха да останете с празен джоб. Обърнете внимание на нещата, от които в действителност имате потребност.

Близнаци

Настоящата ви обичана половинка вероятно ще показа вашите възгледи за нуждата от тъждество и баланс в романтиката. Тази голяма любов има огромен капацитет за вас.

Възможно е да постигнете мечтаното равнище на задоволеност в професионалната среда. Вашите сътрудници, може да ви спомагат да решите някои комплицирани бъдещи работни планове.

Венера ще ви помогне да реализирате замислените вложения и да генерирате свежи и съществени доходи в сметката си. Определено ви се дава късмет за финансов напредък.

Рак

Може да се наложи през днешния ден да се шегувате повече и се пробвате да разведрите ситуацията, в случай че забележите че половинката ви е прекомерно сериозна или напрегната. Чувството ви за комизъм и може да са ви от изгода.

Денят може да се окаже потребен в работата, създавайки положителни контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задания.

Звездите дават явен знак, че имате голям капацитет да реализирате своите настоятелен инициативи през днешния ден. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени облаги, само че по този начин или другояче не се обрисуват финансови загуби.

Лъв

В случай че се питате какво тъкмо може да очаквате от актуалната ви връзка или дали има късмет да бъде сериозна в дълготраен проект, то планетарното разположение през този ден, ще ви помогне да намерите отговорът, който търсите.

Днес, има огромна възможност да се превърнете в моторът на вашия колектив, който да ръководи всички работни процеси. Ключовата ви роля може да ви донесе много популярност и да ви издигне в очите на вашия началник.

Очаква ви ден с финансови проблеми и възходящо напрежение по отношение на множеството сметки и неща, които би трябвало да платите.

Дева

Бъдете допустимо най-подробни и описателни, когато говорите с половинката си, защото през днешния ден ще бъдете обичани, поради думите, с които боравите. Успехът ви в любовта е обезпечен, изключително в случай че сте възнамерявали и нещо сантиментално.

Няма смисъл да се състезавате с сътрудниците ви кой е по-по-най, защото рано или късно ще ви се наложи да работите в съдействие и да си помагате взаимно. Заличете съперничеството и спортния дух.

В взаимозависимост от това дали ще дадете път на разсъдъка или на фантазиите и фантазиите, ще зависи и въпросът по какъв начин се справяте с персоналните си финанси. Все отново Нептун ще ви побутне да пазарувате с мярка.

Везни

Ще останете много сюрпризирани от себе и през днешния ден. Вероятно сте склонни да отлагате и не постоянно бързо взимате решения, само че през днешния ден ще е друго, защото ще имате мощен тласък, който ще отключи по-динамичната ви страна.

Ако сте новак или стажант на работното ви място, то не се опасявайте да поискате помощ от по-опитните ви сътрудници. Няма нищо срамно в това да зададете въпрос за нещо, което не разбирате.

Добре ще е да се фокусирате върху спестяването и избирането на по-бюджетни други възможности на нещата, които ползвате на ежедневна база. Тези краткотрайни ограничавания ще ви оказват помощ да имате малко заделени пари за непредвидени обстановки.

Скорпион

Днес би трябвало да измененията нещо в себе си. Започнете от облеклото, продължете с държанието и метода ви на изказ. Пробвайте нови похвати, които могат да дадат по-добър резултат от досегашните.

За да бъдете издигнати в фетиш и да ви разгласят за най-хубавият чиновник, в действителност ще би трябвало да положите най-много старания да бъдете водач. Дръжте се като високопоставена и умна персона, която всички почитат.

Финансовият ви статус и убеденост ще нарастват благодарение на планетите и най-много с въздействието на Венера. Въображението ви съчетано с острият ви разум и креативност може да сътворят артикул, който да ви носи високи приходи.

Стрелец

Излизането за вас през днешния ден ще е целесъобразно, в случай че желаете да внесете малко многообразие в сивото всекидневие. Направете резервация в обичаното ви заведение и се забавлявайте на воля с обичания ви човек.

Внесете цвят и живец с скучното и сиво всекидневие. Положителното ви отношение ще повлияе на работата ви, тъй че оптимистичната ви настройка да ви донесе позитиви.

Конфигурацията на планетите през днешния ден няма да е удачна за сключване на контракти и правене на покупко-продажби. Дайте на пауза сходни срещи, изискващи огромни финансови запаси.

Козирог

Вероятно ще се освободите от някои вътрешни бариери и задръжки. Фантазиите ви могат да станат действителност, стига точният човек да е до вас, с цел да ги споделите. Атмосферата ще е перфекта за една незабравима вечер.

Колегите ви през днешния ден може да ви повлияят с непоискани препоръки, единствено и единствено да спрат развиването ви и да ви отстраняват като съперник. Следвайте задачите си, без да се преценявате с непознатото мнение.

Насочете вложенията си в това да се обучавате, да се развивате и подобрявате това, с което се занимавате. Сега е моментът да се включите в някой курс или да си закупите книги за самоусъвършенстване и бизнес.

Водолей

В случай че имате чувството, че нещо в любовния ви живот не върви както би трябвало, може би би трябвало да се случи някакво леко комплициране, за не се отклонявате от вярната посока и да осъзнаете, че имате повече, в сравнение с сте желали.

Много бързо може да напреднете в кариерата, стига да се възползвате по най-хубавия метод от удобното разположение на звездите. Денят ще е подобаващ за бизнес договаряния.

Дори да имате финансови проблеми, от които се чудите по какъв начин да се измъкнете, бъдете сигурни, че ще се справите с всяка една сложна обстановка, благодарение на най-близките ви хора.

Риби

Днес, ще ви се отдаде опцията да постигнете всичко това, което сте желали, що се отнася до любовта и връзките. Наблегнете на вашата характерност, която ви отличава от останалите.

Много е евентуално през днешния ден да настъпи безпорядък и комплициране на работното ви място от някакво недоволство от неудовлетворен клиент. Ще се справите бързо с казуса, стига да не показвате боязън и суматоха.

Използвайте всички благоприятни условия, които ви се дават да си заработите спомагателни средства, въпреки и да са дребна сума. Рекламата от уста на уста, ще ви докара нови клиенти и повишаващи се облаги.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР