ОвенАко не сте семейни може да излезете на среща с

...
ОвенАко не сте семейни може да излезете на среща с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 декември: Телци, днес може да започне нова глава в живота ви!

Овен

Ако не сте фамилни може да излезете на среща с някой, който в действителност харесвате. Вероятно, тази среща има капацитет за развиване за нещо по-сериозно. Хармонията при влюбените двойки ще се завърне през днешния ден. Очертава се вероятност за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм. Финансовото положение на колегата ви може да докара до нужните промени. Купуването и продажбата на парцели е добър метод да спечелите доста спомагателни пари.

 Телец

Днес може да бъде началото на нова глава в живота ви, що се отнася до любовта. Тези от вас, които не са фамилни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни връзки от някой, който харесвате. През този ден ще се наложи да поддържате своята централизация на работното място, демонстрирайки вашите професионални качества. Не се обрисуват остри спорове на работното място. Вероятно, ще се изненадате от успеваемостта на някои нови способи да печелите пари, което ще се окаже потребно за вашите спестявания в дълготраен проект.

 Близнаци

Щастие в любовен проект се обрисува за вас. Ще е добре да прекарвате повече време с обичаните ви хора и да ги накарате да се почувстват обичани, и знаят че постоянно има някой, на който могат да разчитат. Вероятно през днешния ден ще можете да осъществите своите хрумвания и работни планове. Но не позволявайте диалозите с сътрудниците да бъдат обект на чести и дълги спирания на работният ви развой. Този ден наподобява, че ще бъде удобен за вас от финансова или бизнес позиция. Ако от дълго време желаете да започнете нов бизнес, това може да е подобаващият миг да го извършите.

 Рак

Препоръчително е през днешния ден да поддържате положително отношение, защото това сигурно ще ви помогне в персоналните връзки. В случай, че сте неангажирани, ще накарате много хора да ви оценят по достолепие. Професионалната ви непоклатимост ще се усили през последните дни на октомври. Бъдете извънредно внимателни, тъй като този ден евентуално ще се окаже много под напрежение. Днес ще се наложи да разгледате деликатно финансовите вложения, които сте създали в предишното, с цел да разберете, къде се намирате сега във финансово положение.

 Лъв

През този ден, мнозина от вас надали ще се радват на цветуща обич, по-скоро ще бъде пиперлива. За сметка на това, самотните ще имат шанса да трансфорат другарските си взаимоотношения в любовни такива. Безработните да чакат нови и преференциални оферти за работни позиции. С известни дребни премеждия, този ден предвещава, че работният развой ще върви безпрепятствено и безпроблемно. Този ден също ще бъде изпълнен с опасения за ръководство на парите. Опитайте се да не вършиме огромни разноски или вложения и в случай че е допустимо, избягвайте да давате пари на заем.

 Дева

Семейните двойки ще подобрят взаимоотношенията си, единствено в случай че намерят смелостта да се изправят пред избрани тематики, които до момента са били заключени. Надграждайте доверието във връзката като говорите искрено с индивида, мощно обичате. Бъдете деликатни изключително през днешния ден, защото вашите сътрудници няма да могат да ви поддържат. Покажете своите професионални гении през днешния ден, това ще ви помогне да постигнете сериозен прогрес в кариерата. Възможно е да похарчите пари за нещо, което е излишно сега, за което може би ще съжалявате по-късно. Обърнете внимание на спестяванията си за изключителни обстановки, а също по този начин обезпечаване благополучие на вашето семейство.

 Везни

Днес може да ви липсва поддръжката на вашите близки и родственици, само че за сметка на това, приятелското ви обграждане ще ви поддържа в забележителна степен. Неангажираните могат да чакат един релативно добър ден. Вероятно нещата в работен проект ще се трансформират към по-добро, макар тягостната атмосфера очертаваща се през днешния ден. Необходимо е да поддържате дипломатични връзки със своите сътрудници. Меркурий предизвестява да избягвате всевъзможни прибързани и нелицеприятни дейности, единствено с цел да спечелите бързо пари, защото това може да се отрази отрицателно върху репутацията ви през днешния ден.

 Скорпион

Изглежда, че битови дребнавости ще допринесат за кавги и спор в фамилно отношение през днешния ден. Също по този начин се обрисуват конфликтни точки с роднини от друг темперамент. През този ден има възможност да допуснете неща, които са отвън работната дисциплинираност, а това може да докара до съществени последици. Така че бъдете деликатни, какво говорите и какви ги вършите. Днес е доста значимо да бъдете извънредно деликатни при харченето на парите си и да водите надзор върху спестяването на пари. По опция не теглете заеми, не ипотекирайте имущество и не влизайте в заеми.

 Стрелец

Брачните двойки през днешния ден, ще би трябвало да положат големи старания за възстановяване на връзките си. Отделете малко повече внимание на колегата си, поговорете и изчистете недоразуменията посред ви. В професионален проект ще имате положително развиване през този ден. Съществуват шансове да реализирате някои от своите хрумвания, но е належащо това да стане постъпателно, е не на куп - едновременно. Днес ще имате някои положителни благоприятни условия за вложения, които ще ви излязат в действие, но би трябвало да внимавате при вземането на всяко едно капиталово решение.

 Козирог

В случай, че ви изтезава възприятието, че не сте споделили всичко на обичаният си човек, през този ден ще се наложи да намерите храброст, с цел да го извършите, изразявайки напълно своите мисли и усеща. Имайте поради, че може да бъдете изправени пред доста съществени тествания работата, тъй че бъдете готови по тази причина. Вероятно през днешния ден ще се наложи  да работите взаимно с няколко ваши сътрудници, евентуално по някой остарял работен план. Възможно е през днешния ден да понесете някои огромни разноски за потребностите на вашето семейство. Ако търсите способи да реализирате повече пари, ще бъде належащо да потърсите работа на ненапълно работно време, с цел да увеличите приходите си.

 Водолей

Влюбените двойки ще би трябвало да не помнят някои търкания между тях през днешния ден. На фамилните двойки евентуално ще им се наложи да преодолеят изцяло своите неразбирателства, каквото и да значи това. Очертава се муден ден в бранш кариера. Така че стегнете се и не се отпускайте. Тези, които търсят работа  или имат намерение да заменят работното си място, ще би трябвало да отсрочат това за известно време. Препоръчително е през днешния ден, да управлявате добре финансите си и да поддържате разноските си в границите на постоянните си доходи. Опитайте се да сведете постоянните си разноски до най-малко.

 Риби

На влюбените двойки ще им се наложи да изчакат малко, с цел да си възвърнат хармонията. Повечето от фамилните да бъдат спокойни, този ден ще им даде опция да затвърдят положителните си взаимоотношения. Днес, на първо място не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задължения. Също по този начин ще бъде належащо да определите вашите работни цели. Много е евентуално да запазите комфортната си позиция във връзка с вашите финанси през днешния ден. Постарайте се да спестите задоволително пари за незабавни случаи.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР