ОвенАко и двамата с половинката ви сте твърде заети, то

...
ОвенАко и двамата с половинката ви сте твърде заети, то
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 юли: напрежение на работното място за Лъв, Скорпион- изразете себе си

Овен

Ако и двамата с половинката ви сте прекомерно заети, то в този момент е неотложно да си осигурите малко време, което да прекарате измежду природата. Това е значимо, с цел да се отървете от напрежението и напрежението и да си обърнете внимание един на различен.

Промяната в кариерата е доста евентуална, която ще докара до съществени и впечатляващи резултати на работното място. Вашата самонадеяност и позитивно отношение евентуално ще впечатлят сътрудниците ви.

Малките услуги, които вършите ще ви донесат малко свежи средства, които да запълнят някои дупки в бюджета ви. Не отхвърляйте групови събирания с другари и сътрудници, защото ще създадете потребни контакти, които ще се отразят добре на бизнеса ви.



Телец

Днешната астрална настройка ще е извънредно подобаваща за първа среща. С лекост ще пленявате индивида против вас. Специално подбраната храна единствено ще добави чудесната атмосфера.

Общуването с доста хора ще ви е от изгода през днешния ден и ще ви помогне да имате повече поръчки. Огромният ви шанс ще се озове на вярното място в точното време. Ще имате опцията да се докажете като превъзходен експерт в работата ви.

Приятелите ви през днешния ден може да изиграят основна роля в намирането ви на нова работа или пък да ви услужат с дребен заем. Лесно ще ви свържат с авторитетен човек, който би ви оказал помощ като работите за него.

Близнаци

Днешната планетарна настройка ще ви даде явен знак, че обичаният ви човек държи същински на вас и се грижи за вас по всевъзможен метод. Доверието ви към половинката ви осезаемо ще се ускори.

Някой от сътрудниците ви, с които работите може да се прояви като много самонадеян и даже нахален човек в работата ви. Старайте се да сте на отдалеченост от сходни хора, които единствено може да ви основат напрежение.

Очаквайте да постъпят повече пари в сметката ви. Сега е моментът да спестите прилична сума пари за бъдещи вложения и по-голяма финансова сигурност.

Рак

Понякога се чудите дали не съществува по-подходящ за вас човек и дали сте създали верният избор. Няма съвършени хора, тъй че ценете това, което имате и не подценявайте колегата си.

Не действайте преждевременно през днешния ден, защото има огромна възможност до вас да доближи погрешна информация и подправени вести. Проверете източниците си няколко пъти, преди да им се доверите и да вземете значимо решение.

Най-вероятно няма да имате триумф с договарянията свързани с бизнес и финанси. Дори и да повишите звук, единствено ще влошите нещата, защото мъчно ще споделяте с другите, тъй че не очаквайте да ви предложат по-ниска цена или отстъпка.

Лъв

Сега е идеалният миг с чудесна сила от планетите, с цел да се възползвате да отидете на отмора дружно с колегата ви. Създайте съвършената сантиментална атмосфера и споделете най-съкровените си усеща.

Препоръчително е да не се месите в неща, с които не сте осведомени и от които не разбирате. Определено ще се усеща напрежение на работното ви място, по този начин се въздържайте от задаване на неуместни въпроси.

Не правете импулсивни покупки през днешния ден. Може да имате известни проблеми с техниката, с която работите и безусловно да ви се желае да си изхвърлите компютъра или телефона си през прозореца. Не се поддавайте на отрицателните страсти.



Дева

С актуалният планетарен аспект може да преживеете една буйна и вълнуваща нощ с обичания ви човек. Обикновено сте толкоз заети, че постоянно забравяте за дребните жестове, които доставят наслада на половинката ви.

Нещата в работата ви ще са много напрегнати. Възможно да станете очевидец на изострен спор сред сътрудници и мъчно ще се измъкнете от тази неприятна обстановка без да вземете страна.

Нещата с финансите ви може да са много несигурни и нестабилни, въпреки, че прецизно следите разноските си. Преговорите при преподписване на нови абонаментни проекти ще вървят добре, само че се въздържайте от закупуването на скъпи неща на лизинг.



Везни

Време е да се освободите от всичкия насъбран стрес, да забравите за проблемите и да оставите душата ви да бъде свободна. Насладете се на хубавата храна с половинката ви и прекарайте един нехаен ден.

Днес, може да се чувствате като в капан сред две групи хора. Всички ще са мнение, че сте прави и си вършите добре работата, само че никой няма да се престраши да предприеме съответни дейности за стимулирането ви да работите повече.

Най-вероятно ще ви се наложи да инвестирате в техника, нов телефон или компютър, с цел да може да си изпълнявате качествено отговорностите. Проучете авансово параметрите на това, което смятате да закупите и не се нахвърляйте на най-новите и скъпи модели.



Скорпион

Ако до в този момент ви е било мъчно да спазите дадените обещания с обичания ви човек, то през днешния ден благодарение на астралната настройка, това ще бъде доста по-лесно. Насладете се на срещата, при която сърцата ви ще се сближат.

Не се подвеждайте по това какво вършат другите и не се чувствайте длъжни да следвате стадото. Изразете своята характерност в работата си, без да се притеснявате какво ще кажат хората.

Погрижете се за всички сметки и цялата каша с финансите ви. Разберете с какво разполагате и защо сте похарчили множеството от средствата ви, които е трябвало да ви стигнат най-малко до края на месеца. Едно пропуснато или забравено заплащане може да ви сътвори много неприятности.

Стрелец

Определено ще сте в прелестно въодушевление през днешния ден и ще съумеете да развеселите и вдигнете духа на колегата ви. Положителната ви сила елементарно ще се съобщи на околните ви и ще си прекарате един превъзходен ден.

Благоприятен ден за реализацията ви на професионално равнище. Позициите на планетите ви поддържат, с цел да стартирате новите си планове на работното място. Това несъмнено ще ви донесе триумфи в близкото бъдеще.

Финансовият ви хороскоп допуска, че ще бъдете в добра финансова обстановка през този ден, само че единствено в случай че сте мъдри и деликатни с приходите си. Винаги разполагайте с нужния бюджет и се концентрирайте върху финансовите си цели.



Козирог

Това, което най-вече ще ви впечатли в индивида, който харесвате е остроумието и привлекателният външен тип. Финансовите благоприятни условия също ще са определящ фактор за благосклонността ви.

Внимавайте доста на работното ви място, защото има огромна възможност хората да ви сочат с пръст през днешния ден. Признайте своята виновност и поемете отговорност за грешките си.

Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за фамилията и домашен неща за дома ви. Бъдете умерени в извършването на покупки и не превръщайте това в табиет, с цел да не затрупате кухнята си с куп ненужни движимости.

Водолей

Днес, може да извършите забавни обществени контакти. Този ден е подобаващ миг за нови запознанства по този начин и за по чести срещи със старите другари.

Денят ви приканва да търсите нови хоризонти. Възможно е да се окажете заседнали и разочаровани по време на работа, защото не постоянно може да наподобява, че завършвате поставената задача в точния момент.

Този ден е подобаващ миг да планирате финансовото си бъдеще. Извадете бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, дружно с това какъв брой пари ще ви трябват, с цел да стигнете до мечтаният триумф.



Риби

Има възможност да сте в позитивно и сияйно въодушевление през този юлски ден. Намерете време да проведете задълбочени диалози обичаните ви, с цел да укрепите фамилните или любовните си връзки.

Може да поемете по-отговорна роля в офиса, която ще ви даде опция да покажете вашите управнически благоприятни условия. Ще позволите на сътрудниците си да ви спомагат с креативните си приноси.

Сделките и вложенията, които през днешния ден ще извършите, са от необикновен интерес за вас и ще извлечете съществени дивиденти. Не пестете пари за дълготрайни активи.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР