Овен Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си.

...
Овен Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си.
Коментари Харесай

Вижте хороскопът за понеделник, 18 февруари

Овен
Звездите Ви поучават през днешния ден съществено да промените имиджа си. Променете цвета на косите си, стила на обличане или гримиране. И в подобен тип се пробвайте отначало да завоювате своята половинка. Разнообразието ще бъде единствено от изгода за Вашите връзки! Впрочем, в случай че лицето на Вашия обичан човек се изкриви от смут при типа на Вашите нововъведения, може би си заслужава, да се върнете към предходния си тип...

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Дали има някой, който както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с което не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка

Рак
Днес за Вашия човек ще възникне много комплицирана обстановка, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи тъгите на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее умерено. Постарайте се да бъдете оптимално деликатни и търпеливи. Той в действителност го заслужава!

Лъв
Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че надалеч не всички са подготвени да признаят Вашето предимство. Това е ден на конкурентна битка, която ще бъде много напрегната. За нея ще се откри място освен в деловия, само че и в персоналния живот. И в случай че в професионалната сфера няма да Ви е по този начин мъчно да изместите противниците, то с обстоятелството, че за обичания човек не се явявате център на Вселената, надали ще можете да извършите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има потребност да остане уединено със себе си, и не отнемайте на обичания човек това негово право.

Дева
Показвате изключителни дипломатически умения. Днес сте в положение да постигнете триумф във всевъзможни договаряния, както и да се справите с всевъзможни различия. Само сами със себе си те не са на ясно, а тъкмо това ще придаде на деня неподходящ прочувствен отенък. За свободното си време избирайте спокойни и неуморяващи занимания, и в случай че е допустимо, лишени от спортен дух. Днес ще се чувствате извънредно некомфортно, в случай че не можете да издемонстрирате пред целия свят своето предимство над обкръжаващите.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако въпреки всичко съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по-малко сантиментални занимания.

Козирог
Днес Вашите по този начин деликатно формирани проекти, които сте уверени че допускат стопроцентова успеваемост, може да се нарушат. Не се ядосвайте, в случай че някой закъснява или инцидентно пропусне среща, тъй като на негово място може да се окажете в един миг и Вие. Проявете самообладание.

Водолей
Можете да бъдете спокойни: денят няма да Ви донесе неприятности, нито съществени тествания. Наистина, и на благоприятни условия няма да бъде богат и всичко ще си остане както досега, само че стабилността няма да Ви тормози, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови планове, само че единствено при положение, че сигурни и тествани съдружници към този момент са Ви дали обещание поддръжка. Спешно се нуждаете от ярки усещания и промяна на ситуацията, както и от прочувствено разклащане, и по тази причина за вечерта си планувайте някакво увлекателно и извънредно занятие. Не давайте на своята „ половинка” мотив за ревнивост, тъй като през днешния ден сходно преживявани би било пагубно за сантименталните връзки.

Риби
Денят е комплициран и спорен. Ще се наложи да се приспособявате към събитията, да се помирявате с неизбежното а и да вършиме отстъпки, което напълно не Ви е по усета. Да настоявате на своето е безсмислено и дори рисково. Днес обстановката изисква от Вас огромна еластичност, хрисимост и подготвеност за взаимни отстъпки. За страдание Вие няма да получите от хора, които са Ви доста скъпи: околните Ви не могат да схванат всички Ваши подозрения и желания. Най-важното решение ще би трябвало и да вземете, и да реализирате в живота, независимо, без ничия помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР