Овен –Звездите ще ви дадат своята подкрепа и ще можете

...
Овен –Звездите ще ви дадат своята подкрепа и ще можете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 9 август 2022

Овен –Звездите ще ви дадат своята поддръжка и ще можете да я употребявате за осъществяване на най-амбициозните си проекти. Вие не се страхувате да поемате опасности. Достатъчно сте деликатни, с цел да вършиме това, единствено когато възможностите за триумф са високи и няма сериозна опасност.

Телец – Денят е подобаващ за другарство със остарели познати и другари. Такива срещи ви изпълват с нови хрумвания и могат да ви въодушевяват за нови подвизи. Вечерта е допустимо да влезете в несъгласия с по-възрастните родственици, бъдете деликатни!

Близнаци – Денят е допустимо да ви донесе приятни събития. Повярвайте в себе си и в триумфа на вашите инициативи. Не е желателно да обсъждате с който и да било персонални въпроси, ваши проблеми или тези на вашите близки и познати.

Рак – Днес евентуално няма да ви е елементарно да постигнете това, което сте си наумили. Възможно е да попаднете на компликации, а може би ще ви възпират дейностите на други хора. Не е изключено да се появи дребен проблем, за който би трябвало да намерите бързо решение.

Лъв – Денят е удобен от професионална позиция. Лесно ще можете да се справите с актуалните проблеми. Звездите са изключително благосклонни към тези, които вземат участие в някои взаимни планове или търсят помощници и съидейници.

Дева – Самодисциплината е най-важна в този момент, изключително при решаването на значими работни задания. Колкото по-малко се оставите да се разсейвате от дреболии, толкоз по-бързо ще напредвате. Разговорите с другарски настроени хора ще са стимулиращи за вас.

Везни – Денят е подобаващ за всевъзможни действия, които способстват за разширението на хоризонта пред вас. Възможни са непредвидени събития, забавни съвпадения. Хармонично ще се развиват връзките с другите, елементарно ще намерите общ език с всеки.

Скорпион – Днес ще можете да анализирате деликатно обстановката и да забележите това, на което другите не обръщат задоволително внимание, да вземете верните решения, да обмислите стратегическите ходове за идните дейности.

Стрелец – Спокоен и удобен ден, подобаващ за връщане към старите хрумвания и проекти. Има положителни шансове да се трансфорат някои от старите ви фантазии в действителност. Не надценявайте личните си сили и не се нагърбвате с няколко неща по едно и също време.

Козирог –Вие сте съществени, когато изпълнявате отговорностите си, не се страхувате от компликации, може даже да се надминат упованията ви. Имате много положителни хрумвания и в комплицирани обстановки елементарно намирате верните решения.

Водолей – Днес ви чака много работа. Не изпускайте първата половина на деня, когато ще сте най-деловити, съобразителни, оперативни, дейни. Новаторският метод с
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР