Овен Запомнете, че бившите партньори само могат да ви навредят

...
Овен Запомнете, че бившите партньори само могат да ви навредят
Коментари Харесай

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за март 2021

Овен
Запомнете, че някогашните сътрудници единствено могат да ви навредят в сегашния живот. Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си. Ако към този момент сте в сериозна връзка, ще имате опцията да се радвате на хубави страсти.
Телец
Колкото и да обичате да премисляте нещата в задатък, през март ще се наложи да вземете стремително някои решения. Въпреки това се пробвайте да не бързайте с всичко, насладете се на момента. Обвързаните от вас може да се сблъскат с спорове, подбудени от желанието им да преобладават непременно.
Близнаци
През първия месец на пролетта ще се радвате на схващане, грижа и деликатност от страна на половинката. Или другояче казано – ще царува естетика. Някои от вас може би ще се решат на значимата стъпка да станат родители.
Рак
 Как да намерите любовта съгласно зодиакалния си знак Как да намерите любовта съгласно зодиакалния си знак
Взаимната обич оказва помощ на човек да стане по-добър. Мнозина обаче мъчно намират сродна душа и изпитват това възприятие. Разчитайки на хара...
Има един значим урок, който ще би трябвало да научите през март, а точно - не се връщайте към предишното си. Ако сте самотни в любовта – може би би трябвало да деянията повече интензивност, в случай че харесвате някого.
Лъв
Мартенският месечен хороскоп вещае, че интервалът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „ подкосят коленете ”, само че сигурно няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да извършите по този начин мечтаните промени в дома.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР