Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван

...
Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 26 декември 2022 г.

Овен
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.

Везни
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло управлявате обстановката. В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности и за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат много просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или страдание. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е доста значимо.

Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.

Козирог
Независимо от това, което ще се случи, постарайте се да се въоръжите със успокоение и дипломатичност, не се опитвайте да отрежете подадената Ви ръка напряко от рамото и не изпадайте в крайности. В отговор на неподходящото стичане на събитията и тестванията, които Ви изпраща ориста, проявете и покажете миролюбие. През този ден се покачва вероятността от отводи, ограничавания и дефицит на време. Даже и най-близките връзки може да се окаже, че охладняват( най-много по независещи от Вас причини). Това не е най-хубавия миг да се издемонстрира усет или живописен гений.

Водолей
Денят е обвързван с доста обилни разноски. Помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, а не несъразмерна, тъй като другояче ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски качества. Днес няма кой да отцени това. Отношенията с роднините не се подреждат доста удобно. В най-неподходящия миг ще припомнят за себе си натрупалите се несъгласия. Вие сте избухливи и раздразнителни, само че бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкоз елементарно да се успокоят.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР