Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван

...
Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Този ден представлява низ от нелепи произшествия, на които може само да се посмеете

Овен
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести.

Телец

Бъдете подготвени за професионални компликации. Идеята, която Ви наподобява изключителна и блестяща, няма да срещне поддръжка у сътрудниците и сътрудниците. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат известност на „ чешит ”, на който не би трябвало да се има вяра, когато става въпрос за фактически съществени неща. Денят е толкоз неприятен за работа, колкото е добър за отмора и разнородни развлечения. Ще имате доста благоприятни условия да прекарате прелестно времето си. Не се отхвърляйте от покана за спектакъл, кино или концерт.
 

Близнаци

Денят е подобаващ за неофициално другарство и на правене на проекти за бъдещето. В течение на деня Вашите проекти може да се поправят. Може да Ви бъде препоръчана командировка в чужбина и ли някакво странствуване. Добре ще премине и образованието, изключително в случай че заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата би трябвало да се откажете от създаване на нови планове, тъй като през днешния ден това няма да донесе предстоящите резултати.
 

Рак

Днес ще узнаете от своя обичан човек нещо, което в забележителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви изясни доста неща, над които в никакъв случай преди не сте се замисляли. И остава единствено да вярвате (или най-малко да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.
 

Лъв

Още един ден, прекаран надалеч от света, и ще бъдете подготвени да заемете своето място на сцената, без значение от това, къде се намира тя и какво съставлява, започвайки от същинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки индивида, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква обстановка се пробвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви схванат.
 

Дева

Не бъдете прекомерно съществени - този ден съставлява низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.
 

Везни

Някаква линия на Вашия обичан човек през днешния ден ще Ви нервира извънредно доста, въпреки че същата линия досега доста Ви е допадала. Само че тъкмо в този ден тя ще провокира у Вас некнтролирано и необяснимо възприятие за неприязън. Впрочем, силите на деяние са равни на силите на противопоставяне: от ненавистта до любовта е единствено една крачка.
 

Скорпион

Ревност ще Ви изтезава през целия ден. Непрекъснато ще Ви се коства, че в случай че Вашият обичан човек не Ви изневерява, то напълно скоро ще го направи. Това възприятие е провокирано от обстоятелството, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си, или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма защо да се вълнувате толкоз?...
 

Стрелец

Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.
 

Козирог

В последно време сте довеждали всички до положение на екстаз със своите качества да решавате проблеми и да оказвате поддръжка. Хората, от които значително зависи по какъв начин ще се подрежда по-нататък живота Ви, са Ви следили и сте съумели да ги впечатлите. И в случай че има нещо, за което не би трябвало да пестите силите си през днешния ден, това са размишленията. В края на крайщата, какъв е смисъла да се пробвате да извършите усещане на другите, в случай че сами не си отдадете дължимото? Днес може да поработите за закрепване на този инстикт.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с каузи...
 

Риби

Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР