Овен За Вас този ден няма да бъде толкова лош.

...
Овен За Вас този ден няма да бъде толкова лош.
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 26 декември 2023 г.

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница.
Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Рак
Днес ще бъде достат мъчно на Вашия обичан човек да се убеди, че в действителност го обичате и напълно нямате желание да го изоставяте.Затова бъдете подготвени за неговата недоверчивост, подозрителност и предпочитание да се желае амнистия - просто по този начин, за всеки случай.

Лъв
Днес би трябвало за всичко да се доверявате на своя обичан човек, само че и на своята вътрешен глас. Преди всичко, те няма да се окажат спорни източници на информация, или ще са насочени еднообразно вярно. Само че при пораждане на рецесии и при положение на различие, решение ще се наложи да взимате извънредно Вие, и то, облягащи се на здравия разсъдък.

Дева
Лошата вест е, че се движите по минно поле, а положителната - че посоката е вярно определена. Включете бдителността и наблюдателността на цялостна мощ, и се дръжте колкото е допустимо по-далече от всичко, което припомня суетност и припряност, и постепенно се придвижвайте напред към задачата. Сложно ще се подреждат и връзките Ви с околните, на които днешното Ви държание ще се коства значително необичайно. Впрочем, всички ще Ви схванат вярно, в случай че не пожалите време за подробни и многократни пояснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то - от напълно ненадейно място...

Везни
Имате голям брой хрумвания, които обкръжаващите Ви просто жадуват да чуят. Повечето от тях желаят да знаят, по какъв начин може да подобрят живота си в веществен проект, само че това, което можете да споделите Вие, включва в себе си освен това от угаждане на насъщните потребности. Само че би трябвало да сте наясно, че не всички ще съумеят незабавно да проумеят полезността на Вашите мисли, та по тази причина мерете приказките си и дано те бъдат в сходство със съответната публика.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Не оставяйте нещата на самотек и не действайте непринудено. В подобен ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате дори и най-малките елементи. За задачата би трябвало по-добре да разберете, какво става към Вас, тъй като може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква заплаха, само че има неща, които би трябвало да научите по-скоро, защото може много да повлияят на Вашата позиция. Никога не е ненужно да научите още нещо ново и по тази причина се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.

Козирог
Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.

Водолей
Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.

Риби
Днес пред Вас ще се разкрият многообразни пътища, по които може да тръгнете, с цел да стигнете до оня персонален живот, за който по този начин дълго сте мечтали. Постарайте се да не сгрешите, тъй като същинското благополучие се намива единствено в края на един от пътищата, а в най-хубавия случай – на два. Останалите ще Ви доведат в задънена улица или тресавище...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР