Овен. За вас щастието избухва като пожар и изгаря до

...
Овен. За вас щастието избухва като пожар и изгаря до
Коментари Харесай

Какво е щастието за различните зодии: от Овен до Риби

Овен. За вас щастието избухва като пожар и изгаря до въглени, след което стартира ново търсене. Но щастието е доста – толкоз, колкото са успехите.

Телец. Щастието ви би трябвало да е усърдно събрано, надеждао опаковано и наложително да има изражение във всеобщия еквивалент (финикийски знаци). Телецът схваща, че щастието е полезност, и знае цената му.

Близнаци. Танцувате и пеете от благополучие, но мъчно успявате да задържите това цветно, вятърничаво, пролетно чувство. Щастието за вас е на интервали, както слънцето наднича иззад облаците.

Рак. Щастливи сте от докосването на околните, от любящите погледа, от смеха на децата. Безкористни и чувствителни, Раците – децата на Луната, постоянно намират щастието във фантазиите си и в свои особени измерения.

Лъв. В търсенето на щастието се опирате на другите и рядко сте щастливи в са мота. Защото царят би трябвало да царства – в фамилията, в колектива. Щастието идва в признаването на същността му и на неговата „ царствена служба “ по рождение.

Дева. Трудно се отдават на чувството за благополучие. На тези хора постоянно им се постанова да си вършат лист в кое отношение са щастливи. За тях щастието е мъчно описуемо и включва комплицирана система от коорданати и параметри.

Везни. Можете да бъдете щастливи просто по този начин: в неремонтираната си тясна квартира, с чаша хубаво бяло вино и приятна музика. Често откривате щастието в хармонията със сродна душа.

Скорпион. Щастливи сте, когато няма в какво да бъдете упрекнати. Вие сте стражи на покоя на цялото семейство и за цялостното благополучие имате потребност освен с вас всичко да е наред, само че и да сте сигурни в благополучието на всички, които сте „ опитомили “.

Стрелец. Щастливи сте на път, в придвижване, в контакт с преносимите стихии: море, коли, вятър. В фамилията Стрелецът е безусловно благополучен, когато се усеща мощен, само че и… свободен.

Козирог. Щастливи сте, когато сте уверени в себе си. А когато е по този начин, работите и печелите! Усещането за личната мощ, за успешността ви дава благополучие и в персоналния живот, в осъзнаването на личното ви място.

Водолей. Щастливи сте, когато не сте като всички останали. Свободата „ от всичко “ дава на хората от този зодиакален знак възприятие на голямо благополучие. Достатъчно им е да осъзнават, че са особени и вървят по собствен личен и неутъпкан път.

Риби. Щастливи сте по необикновен метод, постоянно неясен за останалите знаци в Зодиака. За вас са значими самоизразяването и общественият триумф като форма на реализация. При това доста цените здравето – своето и на околните си.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР