Овен За вас денят е малко напрегнат, но пък може

...
Овен За вас денят е малко напрегнат, но пък може
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 24 октомври

Овен
За вас денят е малко под напрежение, само че пък може да е доста сполучлив, в случай че се организирате добре. Ще ви харесва това, което вършиме, само че не се задълбочавайте в детайлите и не се опитвайте да свършите всичко сами.
Телец
Важно е през днешния ден да се опитате да разберете и непознатата позиция. Отношенията ви с другите ще са по-скоро хладни и настоятелен, само че по тази причина пък резултатни. Не се обиждайте на глупави забележки, не позволявайте да скапват настроението ви.
Близнаци
Днес може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.
Рак
Всичко ще ви наподобява забавно и ще вършиме нещата с готовност. Но най-хубав е денят за обич и наслада, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл.
Лъв
Всичко ще се развива доста стремглаво и вие ще сте основното настоящо лице. Удобен миг да рекламирате себе си. След обяд нещата ще се поуспокоят, време за отмора в уютна конюнктура.
Дева
До обяд подготвяйте нещата, тъй като по-късно няма да имате опция да се спрете на едно място. Хубав ден за настоятелен диалози и уточняване на елементи по настоящата работа. Бъдете по-конкретни в изявленията си и не влагайте персонално отношение.
Везни
Доста сте самоуверени, само че дали това няма да ви изиграе неприятна смешка. Не се надценявайте, това прави неприятно усещане и естествено не ви отваря, а ви затваря вратите към задачата.
Скорпион
Подходящ миг за развиване на разнообразни креативен хрумвания, изключително в областта на материалното благоденствие. Днес интуицията ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение.
Стрелец
Започвате прелестно този ден, с положително въодушевление и усмивки. Ще получите справедливо внимание, само че след обяд към този момент няма да ви се желае да се занимавате със съществени каузи, а просто да избягате от отговорностите. Козирог
Опитайте се до обяд да свършите значимите неща, тъй като по-късно няма да ви остане доста време. Ще имате задоволително съществени задължения, които изискват уместно отношение. Но въпреки всичко малко възприятие за комизъм няма да ви е ненужно.
Водолей
Бъдете по-премерени освен в дейностите, само че и в изявленията си. Действайте практично и се постарайте добре да организирате нещата, което деня няма да е мъчно. Контактите с по-възрастни хора несъмнено ще са ви от изгода.
Риби
Няма да сте настроени много-много за дейна активност, ще ви се желае по-скоро да бъдете с обичан човек, само че не бъдете толкоз съществени. Къде остана възприятието ви за комизъм? "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР