ОВЕН За тях е най-подходящ подарък, който е авантюристичен и

...
ОВЕН За тях е най-подходящ подарък, който е авантюристичен и
Коментари Харесай

Какъв коледен подарък иска всяка ЗОДИЯ?

ОВЕН

За тях е най-подходящ подарък, който е рискован и обвързван с приключенския им дух. На интензивно спортуващите спортуващите ще им хареса някакво фитнес съоръжение задома.

ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец са фенове на лукса и са с доста искания, по тази причина можете да сложите под елхата безценен парфюм, първокласен шоколад или пък дизайнерска дреха. 



БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци обичат да получават това, което тайничко, или в множеството случаи не чак толкоз тайничко, желаят. Те дават завоалирани насоки и няма да се изненадат, когато разопаковат подаръка, само че сигурно ще останат безпределно щастливи. 

РАК

Представителите на зодия Рак обичат фамилията. Затова най-вече ще се зарадват, в случай че открият подарък, обвързван с околните. Дори нещо, като пътешестване за цялото семейство, би ги направило най-щастливи на света, тъй като ще го споделят с най-любимите си.

ЛЪВ

За тях идеалният подарък за тях е нещо скъпо и блестящо, или такова, което ще ги накара да се отличат. Нов и съвременен телефон или дизайнерска дреха ще ги създадат същински щастливи.

ДЕВА

Те са по едно и също време доста практични, само че и много изобретателни. Освен това постоянно се стараят, когато избират подарък. Затова даже и да не е мечтаният подарък, в случай че помислен и красиво опакован и квалифициран, доста ще ги зарадва, тъй като ще оценят старанието.

ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни обожават да подреждат дома си и обичат фамилията и приятелите си. Затова подобаващ коледен подарък за тях е сувенир от екзотично пътешестване, който носи послание; или пък забавен фон от обичан човек, за който да му припомня.

СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион обичат всичко и всякога изпитват по детски чиста наслада, когато разопаковат подарък. Почти всичко им харесва, за това те са едни от най-лесните за глезене, когато стане въпрос за дарове.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец обичат да пътуват. Затова най-хубавият коледен подарък за тях е обвързван с тази им пристрастеност - качествена раница, първокласен компас или напряко билети за дестинация, която не са посещавали. Или тази, която обожават да посещават непрекъснато.

КОЗИРОГ

Те желаят удобен подарък, нещо, което да им влиза в приложимост допустимо най-често, като за тях доста подобаващ ще е подарък от сорта на първокласен бележник за идната година или химикалка, която безусловно да експлоатират.



ВОДОЛЕЙ

Под елхата най-вече ще ги зарадва коледен подарък, който да могат да споделят с другари - кутия хубави бонбони, настолна игра, билети за пътешестване. Те са изобретателни и цветни и при тях също не е мъчно да се избере подобаващ подарък.

РИБИ

Рибите обожават персонализираните дарове и най-вече би ги зарадвало нещо, особено направено за тях. Особено доста ще им се хареса, в случай че схванат, че подаряващият е оставил нещичко от себе си или даже се е присъединил в направата на подаръка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР