Овен Всяка промяна ще е за добро, така че не

...
Овен Всяка промяна ще е за добро, така че не
Коментари Харесай

За всички зодии: Не влизайте гладни в супермаркет

Овен

Всяка смяна ще е за положително, тъй че не протестирайте ненужно. Това се отнася за всички сфери и действия в живота. Смело може да промените прическата.

Телец

Днес може да сте изцяло спокойни. Всичко, което се случва към вас няма да ви засегне или навреди по никакъв метод. Не предприемайте нищо.

Близнаци

През този ден не се оправдавайте за каквото и да било. Действали сте, по този начин както сте сметнали за добре. Ако желаете да променяте нещо - оставете го за вбъдеще.

Рак

Днес ще ви се наложи да се занимаете с дребни, само че значими каузи. Действайте с нараснало внимание и отговорност към дейностите си.

Лъв

Ако нямате предпочитание най-добре не се захващайте за работа. Нежеланието ви ще се отрази негативно върху крайния резултат. Просто си починете.

Дева

Днес може да преживеете известно отчаяние, а в действителност ще получите изясненост по значим въпрос. Погледнете от хубавата страна на нещата, а точно - имате изясненост.

Везни

Очаква ви доста другарство, което може да ви натовари. Още от сутринта помислете по какъв начин да редуцирате срещите или броя на участниците в тях.

Скорпион

Днес елементарно ще привлечете вниманието, само че какво ще вършиме с него. Има риск да се уморите бързо, а в следствие да не може да се измъкнете от обстановката.

Стрелец

Понякога ни се случва това, което си мислим по тази причина през днешния ден се въоръжете с най-положителните си мисли. Бъдете упорити и ще видите по какъв начин светът към вас ще стартира да се трансформира.

Козирог

Днес не е ден за непотребни разноски. Не влизайте в магазина гладни или въодушевени. Най-добре първо огледайте с какво разполагате вкъщи.

Водолей

Днес не вземайте решения върху голи догатки. Не е несъмнено дали те ще се окажат правилни, а вие ще имате съществени упования.

Риби

Прекарайте деня в придвижване и забавни занимания. Поинтересувайте се какви събития има в града ви и посетете най-малко 1-2 от тях.

Източник: аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР