Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Овен: Всеки от ума си тегли, Телец: Не се страхувайте

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.

Телец
Не се опасявайте, да си вършиме смели проекти! Днес правилно оценявате личните си качества и тъкмо предвиждате, по какъв начин ще се развивиат събитията, тъй че няма защо да се замисляте. Освен това може да пристъпите към реализацията на предходни замисли, защото на Ваша страна през днешния ден са освен събитията, а и доста авторитетни хора. За страдание, е допустимо утежняване на самочувствието, и заплахата от простудни болести е доста огромна. Какво да се прави - изменчиво време!... Бъдете внимателни, в случай че пътувате, защото през днешния ден не са изключени неприятни катастрофи по пътя.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да употребява....

Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.

Везни
Днес може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия персонален живот с краката нагоре и да извърти доста първокласен номер на Вашия обичан човек. Постарайте се да не взимате значими решения преждевременно: имате още време. Наистина, не доста...

Скорпион
Днес ще Ви създадат много ненадейно, само че доста прелестно предложение, което ще бъде директно обвързвано с Вашия персонален живот. Само че не би трябвало да бързате да го приемате или отклонявате: имате малко време за размисъл и по тази причина се постарайте да употребявате своя разум.

Стрелец
Денят е извънредно подобаващ за решение на ексцентрични задания, изискващи изключително, креативно отношение. Изпълнени сте с решителност и сила и няма бариера, която не бихте могли да преодолеете. Не един път ще се основават обстановки, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се опасявайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат сполучливи. Единственото, с което никога не би трябвало да се занимавате, това е решаването на комплицирани финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са неприятни помощници.

Козирог
Знаете ли, че това, което е положително, надалеч не постоянно е идеално? Това е истина, и по тази причина не би трябвало да се увличате и да отивате към перфекционизъм. Нима е толкоз значимо, че всичко се подрежда не тъкмо по този начин, както е всекидневно? Нали точно дребните недостатъци вършат живота по този начин забавен! Абсолютната изрядност изобщо не е по този начин впечатляваща, а както наподобява, тя може и да плаши. Даже това може да свидетелства, че Вие сте се оградили със стена от обкръжаващия свят. Така че разрушете тази стена и си позволете, да оставите след себе си дребен хаос.

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче ”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР