Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Хороскопът ви за събота, разберете какво ви очаква

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.

Телец
Сложно ще бъде през днешния ден за Вашия обичан човек да направи избор сред хубаво и значимо, а и сред забавно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата в случай че ще и да се наложи да организирате специфични мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа - от блатото да се наложи да дърпате хипопотам...

Близнаци
Днес може да бъдете толкоз увлечени в учене или работа, че на Вашия обичан човек може просто да не останат нито сили, нито време, да Ви изчака, а и в отговор може да се заеме със същото като Вас. А белким Ви се желае довечера, на много късо разстояние един от различен, да седят двама души, които са толкоз далечни?...

Рак

Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.

Лъв
В последно време сте работили в необикновено бързо движение:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.

Дева

Препоръката на звездите е, през днешния ден да забравите за всички общопризнати и общоприети правила на възпитание, а да се държите със своя обичан човек по този начин, както Вие намирате за нужно, а не както счита обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите връзки касаят Вас и единствено Вас.

Везни
Ситуацията може доста бързо да се нажежи – от незначителен припадък на ревнивост, до голяма засегнатост. Може да я предизвика единствено една фраза, казана в неуместно време или с неподходящ звук. Нищо няма да Ви попречи, да си намерите поддръжници, които чудесно умеят да дават препоръки и да водят договаряния. Създалата се обстановка изискава отговор на въпроса: какво е това, да се окажете на мястото на втората страна. Обикновено точно Вие влизате в ролята на примирител, само че през днешния ден би трябвало да си отдъхнете от нея. Вгледайте се в това, което става към Вас.

Скорпион
Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че неговия свят е рухнал и нищо и в никакъв случай към този момент няма да бъде по този начин, както е било преди. Постарайте се да го успокоите, а и да го убедите, че до момента в който сте до него, нищо неприятно няма да му се случи. Може да не звучи изключително разумно, само че му е нужно.

Козирог
Трябва съществено да се замислите, дали Вашите проекти за близко бъдеще са в действителност положителни. Сега имате опция да внесете нужните корекции, а по-късно ще бъде извънредно мъчно да извършите това. Посъветвайте се с тези, на които се доверявате, а през днешния ден имате опция да получите много положителни рекомендации. Денят е подобаващ за подсилване на всевъзможни връзки - професионални, другарски и фамилни. Ще имате опция да обсъдите с околните си всичко, което Ви вълнува, а и да споделите своите подозрения и паники. Помнете, че не би трябвало да преодолявате неприятностите в изолираност, в случай че покрай Вас има хора, които освен са подготвени, а и желаят да Ви оказват помощ.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР