Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Не превръщате малките спречквания в големи конфликти

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Деловата Ви интензивност е очевидно намалена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от опцията да получите материално подучване. Може да прекарате много време в обсъждане на предлагането за промяна на работата или типа на активност. Дори и отговора Ви да бъде негативен, не е изключена опция за съдействие в една или друга форма. Много мощни са позитивните трендове в персоналния Ви живот, а прочувственият декор е удобен. Любимият човек не Ви тормози с нищо, а в неговата компания се чувствате в действителност щастливи. Вероятни са нови запознанства.
 

Близнаци

Очаквайте ден на доста действителни и осезаеми триумфи. Може да разчитате на възстановяване на финансовото си състояние, на приемане на някаква премия или покачване в службата. Избирайте си дейности, даващи опция да получите незабавни резултати, защото дълготрайните планове няма да оправдаят Вашите упования. Денят е доста подобаващ за промени в персоналната сфера. Там Вие ще давате звук, ще проявявате самодейност и ще контролирате обстановката, само че в същото време не забравяйте да се вслушате в мнението на тези, които са Ви скъпи. Възможно е осъществяване на отдавнашно предпочитание.
 

Рак

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
 

Лъв

Днес е доста подобаващ ден за започване на нови запознанства, „ обзавеждане ” с тълпи възторжени поклонници или поклонничми, а и да се почувствате същинска звезда.Между другото, на вълните на своята звездност най-накрая може да намерите индивида, фактически кадърен да се назовава Ваша половинка!
 

Дева

Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.
 

Везни

Никакви сили през днешния ден няма да са в положение през днешния ден да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, по-късно единствено ще съжалява. Затова в случай че толкоз желаете през днешния ден да се срещнете със своя обичан човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата белким в действителност не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?...
 

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
 

Стрелец

Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
 

Водолей

Обърнете през днешния ден малко повече внимание на своята майка. Тя в този момент е в неприятно въодушевление и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомнби остаряла болка, за която от дълго време сте не запомнили, и е извънредно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за персоналния си живот. Покажете се в очите на обичания в напълно различен облик. Актрисата от Вашата душа желае да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би дамата –вамп?!!! Бъдете сигурни - няма да съжалявате.
 

Риби

Различни достижения в на практика проект през това денонощие са прекомерно евентуални, само че помнете, че може да се окажат недостатъно надеждни. През това време Вие ще се придвижвате към реализиране на своите решения на правилото: „ крачка напред, две обратно ”, като в това време ще вършиме корекции на първичните си проекти. През първата половина на деня е огромен риска от различия с сътрудниците и сътрудниците, както и изостряне на деловата или някаква друга конкуренция. Постарайте се да не превръщате дребните спречквания в огромни спорове, тъй като още на следващия ден ще съжалявате за своята несъобразителност.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР