Овен Волевите усилия, които полагате за едно или друго, може

...
Овен Волевите усилия, които полагате за едно или друго, може
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 юни: Кошмарен четвъртък за 3 зодии

Овен
Волевите старания, които полагате за едно или друго, може да се одобряват като провокация. Подходящ миг за диета, само че сложен за взаимоотношенията.

Телец
За разлика от предходните дни през днешния ден ще се чувствате много по-добре. Няма да сте толкоз нервни и напрегнати, а това ще е гаранция, че нещата, с които се захванете ще стават безпроблемно.

Близнаци
Днес ще се пробвате да сте целенасочени и сполучливи. Ако не сте доста разсеяни, може и да съумеете. Във всеки случай, обаче ще получите хвалба за свое остаряло достижение.

Рак
Днес би трябвало да употребявате по-дипломатичен звук в контактите си с хората. Проблемите през този ден ще са в следствие основно на вашето неспокойствие. Не се доверявайте прекомерно на възприятията си.

Лъв
Денят не се отличава с някакви основни събития, ще би трябвало да се потопите в ежедневните отговорности. Денят е доста подобаващ за битови поправки, само че в това време не подценявайте грижите за здравето.

Дева
Емоционално кондензиран е този ден. Ще се наложи да потвърждавате възприятията си пред обичания човек. Не драматизирайте обстановките, мърморенето е премного.

Везни
Днес ще сте малко по-лениви и няма да имате предпочитание за огромни инициативи. Не бързайте да вземате съществени решения, към момента не сте подготвени за дейности. От вас зависи да запазите хармонията в фамилните връзки.

Скорпион
Внимавайте за уловките от света. Справянето с такива уловки фактически може да ви измъкне от доста други сходни обстановки. Така или другояче ще ви е забавно, в някакъв миг може и занимателно да стане.

Стрелец
Денят ще ви предложи положителни благоприятни условия да подобрите финансовото си положение. Не поемайте ненужни опасности. Влечението ви към красивите движимости може да ви вкара в някои непредвидени разноски.

Козирог
Ще се чувствате цялостни с сила и предпочитание за състезание. Може да изразходвате голямата си сила в някоя фитнес зала или още по-добре на разходка в планината или да изберете някой по-засукан маршрут.

Водолей
Денят е по-подходящ за уединени занимания. Днес е моментът да се поровите в библиотеката, да подредите дрешника, килера, тавана, мазето, каквото там си имате. Изобщо пробвайте да подредите нещата към вас, по този начин и мозъкът ви ще се преподреди.

Риби
Не се опитвайте да бъдете екстравагантни, през днешния ден не е най-подходящият ден за това. Бъдете доста деликатни в покупките си, от доста избиране, най-после може да останете излъгани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР