Овен Вие, Овни, през месеца ще сте ангажирани с поддържането

...
Овен Вие, Овни, през месеца ще сте ангажирани с поддържането
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за април 2023 г.

Овен

Вие, Овни, през месеца ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Ще сте конкурентни и мощно изпъкващи с достиженията си. В кариерата ще сте извънредно сполучливи и ще имате опция да се изкачите по професионалната стълбица и да бъдете видяни от висшестоящи. Много евентуално е да започнете нови другарства, които в следствие може да прераснат в освен това.

 

Телец

 

Вие, Телци, ще сте склонни да си вършиме равносметка през месеца. При всички случаи ще имате предпочитание да се отделяте от обществото и да вършиме неща в уединение. В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със познания и умения и сполучливо ще прескачате трудности. Най-голям триумф ще имат тези от вас, които са в козметичния отрасъл и тези които са в областта на консултациите и услугите. Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите заем или да работите с непознати запаси през интервала.

 

Близнаци

 

Вие, Близнаци, е допустимо да участвате в обществени дела или различен тип организации. Ще се борите за общото богатство и благоденствие. Не е изключено персоналното ви партньорство да страда от непрекъснатите ви задължения и да имате търкания с обичания. Поради тази причина ви се предлага да си оставите време и за него и да предприемате общи занимания. Много евентуално е някой да влага във вас и да имате шанс при работата с непознати пари. Някои от вас ще подхващат пътувания в чужбина или в страната и ще са много рисковани.

 

Рак

 

При вас, Раци, развиването на кариерата ви ще се случва по проект. Ще сте много ангажирани и ще имате доста задания, които ще отмятате сполучливо. Ще имате шанс и в професионалните партньорства и с подписването на контракти. В фамилиите ви ще царува естетика и даже и да пораждат спорове, бързо ще отминават. Партньорството ви ще търпи развиване и е доста евентуално да предприемете забавни взаимни занимания с най-близкия ви човек.

 

Лъв

 

Вие, Лъвове, в работата и всекидневието си ще имате шанс и разцвет. Нещата ще ви се случват с лекост и сякаш от единствено себе си на моменти. Не е изключено да решите да теглите или погасявате заем или някой да влага във вас. При всички случаи непознатите финанси, ще играят огромна роля за вас през месеца. В персонален проект не са изключени спорове с половинката. Внимавайте очите ви да не стартират да шават в разнообразни направления, преди да изясните връзките си, с цел да не съжалявате след това за прибързаността си. Не е изключено да ви зародят правни проблеми.

 

Дева

 

При вас, Деви, на работното място може да има прочут стрес и бъркотии. При всички случаи ще имате чувството, че полагате повече старания от нормално. Важно е обаче да запомните, че с вярна настройка и положително отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате ситуацията. В любовта и в развлеченията ще имате шанс. Много евентуално е да започнете връзка или да развиете към този момент съществуваща. В фамилиите ви се чака да имате съмнения и страсти, най-много около по-възрастни родственици.

 

Везни

 

Вие, Везни, би трябвало да имате положителни вести около някой от фамилията или оживление в персоналния живот. В любовен проект е доста евентуално някоя буйно почнала връзка, да приключи със сериозен ангажимент. Не е изключено да имате известно напрежение по време на месеца със средствата ви за предвижване: коли, рейсове, колела, със средствата ви за връзка: телефони, преносими компютри или факсове или около близкото ви обграждане: сътрудници, съседи, братя или сестри.

 

Скорпион

 

Вие, Скорпиони, може да решите да пътувате или да разширите мирогледа си посредством абсорбиране на нова информация или другарство с нови и ексцентрични хора. В фамилиите ви не е изключено да изникне някакво напрежение, което е значимо да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате остарели неща. Възможни са също по този начин известни финансови съмнения в стичане на месеца и е доста евентуално това да ви тормози, заради което може да решите да промените работата си или да започнете спомагателна активност, която да закрепи бюджета ви.

 

Стрелец

 

Ако сте родени под този знак, не е изключено да спечелите повече пари през месеца. Много евентуално е да ви се отдадат доста подобаващи благоприятни условия за бизнес и вложения, както и за издигане на работното място. В персонален проект не е изключено да сте извънредно чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви изкривено от най-близките, най-много от колегата. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате потребност да се потвърждавате и да демонстрирате гениите си. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си.

 

Козирог

 

За вас, Козирози, месецът е съвършен за кроене на проекти. Не са изключени подмолни сделки и подписване на секрети съглашения. Ще влагате огромно количество от силата си за печелене на пари. Много евентуално е да започнете нови действия. Подходящо би ви било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и друг вид съвещания. В фамилиите ви може да зародят спорове или битка на Его. Важното е, че всичко ще се оталожи и не помни във времето.

 

Водолей

 

Вие, Водолеи, не е изключено да се скарате с някой другар или да имате изясняване на връзките с човек от близкото ви обграждане през месеца. При всички случаи ще сте много ангажирани и дейни. Много евентуално е да предприемете голям брой къси пътувания. През месеца ще подхождате доста по-агресивно и конкурентноспособно от нормално. Ще сте борбени и настъпателни, само че в същото време ще успявате да запазвате положителния звук и да си защитавате гледната си точка оптимално щадящо другия. Ще си изтървавате нервите единствено в краен случай и единствено в случай че някой ви настъпи.

 

Риби

 

Вие, Риби, ще поддържате връзка интензивно с другите през месеца и ще търсите изгодите от това другарство. Не са изключени известни финансови съмнения и огромна част от вниманието ви ще се върти към печеленето и харченето на пари. Не е изключено, в случай че ваш другар изпадне в потребност да му помогнете и да го подкрепите. Склонни ще сте към подмолни сделки и дейности зад кадър, с цел да постигнете своето.

Източник: Дунав мост

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР