Овен:Възможно е да се сблъскате с неочаквана агресия от хора,

...
Овен:Възможно е да се сблъскате с неочаквана агресия от хора,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 25 май

Овен:
Възможно е да се сблъскате с непредвидена експанзия от хора, които не познавате, и то без забележима причина. Постарайте се да контролирате страстите си и да не отговаряте със същата монета.

Телец:
Притежавате меродавност и сладкодумство. Използвайте този миг, с цел да приключите стартирани договаряния, които сега са в застой.

Близнаци:
Интуицията ви работи на високи обороти. Доверете се на вътрешното си възприятие, изключително в случай че би трябвало да решавате сложни задания. Съветите извън може да се окажат нездравословни.

Рак:
Бъдете скептични към хората, които се пробват да се намесят в живота ви под претекст за доброжелателност. Вероятно имат скрити претекстове, които работят в тяхна изгода.

Лъв:
Не позволявайте на несъразмерната си убеденост да ви води по неправилен път. Преосмислете своите решения от разнообразни ъгли и разработете различни проекти за деяние.

Дева:
Обмислете тези черти в другите, които ви нервират безпределно. Разгледайте дали не притежавате сходни качества и по какъв начин те въздействат на вас и близките.

Везни:
Каквото и да предприемете, помислете деликатно за всеки стадий от процеса. Не забравяйте, че с цел да постигнете задачите си, би трябвало да извършите първата стъпка.

Скорпион:
Не позволявайте на тъмните мисли да завладеят мозъка ви и да диктуват дейностите ви. Всичко, което извършите през днешния ден, положително или неприятно, скоро ще се върне при вас.

Стрелец:
Наблюдавайте събитията към вас и тяхното въздействие върху другите. Това ще ви помогне да извършите значими заключения, които ще улеснят вашите бъдещи дейности.

Козирог:
Положителните условия ще ви поддържат в разрешаването на настоящо неразбирателство с непосредствен човек. Ще изпитате огромно задоволство от резултата.

Водолей:
Малък домакински проблем може да ви разстрои, само че имате способността да го решите. Отстранете го, с цел да можете да употребявате оставащото време по метод, който ви харесва.

Риби:
Предстои ви един спокоен ден, който евентуално няма да бъде изключително запаметяващ се. Използвайте го, с цел да задоволите своите интелектуални и духовни потребности.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР