Овен – Възможни са разгорещени спорове в семейния кръг, но

...
Овен – Възможни са разгорещени спорове в семейния кръг, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 11.02.2022

Овен – Възможни са разгорещени разногласия в фамилния кръг, само че вие ловко можете да ги избегнете. Разногласията постоянно ви вкарват в неприятно въодушевление, само че в този момент вие избирате мира и спокойствието. Хармоничната ви сила въздейства позитивно на близките.

Телец – Оглеждате се във вътрешния си свят и още веднъж сте замислени и тъжни. Не са отговорни другите, в случай че сте видели единствено сиво в себе си. Опитайте се да гледате на света към вас по друг метод и ще видите, че под новото въздействие всичко във вас се трансформира.

Близнаци – Днес можете да решавате значими въпроси от разнообразни области на живота. Важно е да приоритизирате вярно дилемите за извършване: без това рискувате да отделите прекалено много време за дреболии.

Рак – Днес ще бъдете дейни и ще се справяте с съвсем всички компликации, които срещате. Способността да гледате метафизичен на нещата, които не зависят от вас, оказва помощ да се избегнат непотребните грижи, безпокойства и терзания.

Лъв – Доста динамичен ден. Опитайте се да не се изнервяте. Ако запазите успокоение и се самоконтролирате, всичко ще се подреди доста добре. Възможни са непредвидени срещи, които ще ви издигнат настроението.

Дева – Днес можете да реагирате остро на всевъзможни дреболии. Ако въпреки всичко се справите с страстите и не се поддавате на провокациите на близките, денят ще премине сполучливо. Добре премислените решения постоянно са най-правилните.

Везни – Опитвате се да се справите с няколко неща по едно и също време, макар че е по-добре да се концентрирате единствено върху едно нещо. Успехът ще се усмихне на тези, които не се опасяват от ексцентрични решения и дейности.

Скорпион – Всякакви дребни неща могат да помрачат настроението ви, да вземем за пример бъркотията в къщи може да докара до свада с членовете на фамилията. Понякога са нужни взаимни отстъпки. Погрешно е да купувате неща, единствено с цел да се утешите - може да се окажете с празни джобове.

Стрелец – Днес е много деен работен ден. Имате доста отговорности и неща, които би трябвало да свършите, тъй че ще вложите цялата си сила в решаването на ежедневните задания. Това е част от работата, която просто не можете да оставите на другите, тъй че ще се ангажирате малко повече.

Козирог – Още от началото на деня се постарайте да наблюдавате от близко какво се случва край вас, да обръщате внимание даже на незначителните събития, на дребните елементи. Голяма част от това, което забелязвате в този момент, ще се окаже значимо по-късно.

Водолей – Като цяло ще доминира положителното въодушевление. Вътрешното дете се разсънва във вас и ви води в света на фантазиите. Има късмет да се осъществя някое остаряло предпочитание от предишното. Доверете се на себе си и на вашите удивително точни инстинкти!

Риби – Още преди да започнете да вършиме каквото и да било, в действителност ще загубите желанието си за работа. Това е единствено една отминаваща рецесия, само че в случай че не можете да устоите на възприятието на неодобрение, останете вкъщи и се поглезете с една хубава отмора.

Съветите на Фортуна

До 12:49ч. денят има мощна сила, която в случай че не бъде вярно овладяна, може да сътвори задоволително спорове. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

В лунният календар този ден се смята за ден на помилван на греховете и увеличение на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се усилва неведнъж и се връща при нас след несъмнено време. Затова би трябвало да се отнасяме с изключително внимание към всичко.

След 12:49ч денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Препоръчва се усилване на духовната активност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време. Да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Подходящо е да се обърнете към своя Ангел- пазител и да го помолите да ви поддържа в делата.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР