Овен Възможни са леки здравословни проблеми за родените през април.

...
Овен Възможни са леки здравословни проблеми за родените през април.
Коментари Харесай

Ракът да се пази от кавги, Лъвът да прояви търпение

Овен

Възможни са леки здравословни проблеми за родените през април. Ще се справите в границите на деня с тях и няма да се постанова да спирате деловите си задължения. Много от вас ще се радват на начало на реализация, която ще ги тласне в кръгове на известни експерти. Ще се почувствате в свои води. Човек, който е в чужбина и който вие добре познавате, ще се опита с машинация да изкопчи пари от вас. Не се отхвърляйте от предлаганата ви спомагателна активност.

Телец

Не влизайте елементарно в съдружничество, което ви товари с финансови задължения, без значение какво ви дават обещание, даже в най-кратки периоди. Вероятно доста априлски Телци ще пътуват по настоятелен аргументи. Независимо че ще тръгнете с желание за бързо завръщане, добре е да се подготвите за по-дълъг престой. Новите контакти ще ви предложат добра информация. Помъчете се да я употребявате най-рационално, това е пътят към бъдещия ви триумф.

Близнаци

Всичко, което не можахте през вчерашния ден да проведете по проект или ви завари неподготвени, през днешния ден ще би трябвало да довършите. Напрежението ви ще пораства с напредването на деня. Преценете положението на финансовите си средства и направете цялостна проверка на документите. В края на деня родственици ще стоварят свои проблеми върху вас. Не се задълбочавайте над тях. Страхът и грижата им са провокирани повече от суматоха, в сравнение с от действителна заплаха.

Рак

От сутринта ще усетите нажежена атмосфера на работното място. В зародиш е спор, който не трябва да се трансформира в свада. На среща ще научите доста потребни неща за бизнеса си и за посоката, към която би трябвало да се развивате. Ако се постанова незабавно да се вземат решение настоятелен въпроси, разпределете ги сред повече хора, не предприемайте нищо сами. Потърсете съществени сътрудници за новото, което се задава като активност. Добър сътрудник може да бъде Телец.

Лъв

Изисква се самообладание от ваша страна, с цел да вървят през този ден делата ви. Временното задържане или неуспехите не приемайте като наказване, като сриване в кариерата си - това са стадии по пътя. Парите няма да текат при вас, само че ще капят, тъй че няма да се чувствате нещастни. До края на деня ще ви платят направено в предходни интервали, ще получите предложение за спомагателна работа, което би трябвало да приемете, и ще чуете похвали по собствен адрес.

Дева

Днес ще съумеете да свършите доста работа, само че за това би трябвало да сте уверени и спокойни. За да е триумфът ви цялостен, ще се наложи да пренастроите контактите и програмата си. Някои от септемврийските Деви ще са обезпокоени от липса на пари. Няма да е задълго, тези, които са на работа, ще съумеят да се оправят. Не изпадайте в суматоха, тя ви прави безредни и бъркате. Тези, които чакат известия за обучение зад граница, евентуално през днешния ден ще го получат.

Везни

Днес ще стартира изясняването на нещата към ваш настоятелен проблем. Надеждата ви за разширение на активността или за нови спомагателни задължения ще стартира да добива действителни контури. Дръжте нещата в ръцете си и няма да имате огромни изненади и пробойни в активността си. В чисто деловите ви връзки ще настъпи усмиряване. Не се поддавайте на напън от страна на съучастник да подпишете документ, с който не сте съгласни.

Скорпион

Това, което ви се приказва и дава обещание, би трябвало да се ревизира доста главно. Склонни сте да рискувате, само че в случай че го извършите ще бъде злополука за вас. Родените през ноември да мерят приказките си, тъй като могат да си причинят огромна делова загуба или да изгубят служба, към която имат искания. Днес доста от Скорпионите ще се усещат притиснати от нещо или от някого. Вероятно ще се наложи да пътувате до близки хора по техен проблем.

Стрелец

Днес ще ви бъде доста мъчно, само че ще би трябвало да намерите решение на финансов проблем. Потърсете сътрудник, който ще се наеме с помощта за това, което ще желаете да започнете. А би трябвало да го започнете, тъй като забавянето му ще повлияе на цялостната ви активност. В късния следобяд инцидентна среща със остарял прочут и сътрудник ще възобнови тогавашно делово съдействие, което ще повлияе добре на вашата активност. Да не ви тормозят приказки по ваш адрес.

Козирог

Внимателно се отнесете към предложение за нова активност. Не се забърквайте в нещо рисковано. Ако усетите, че ви готвят нещо такова, бягайте, до момента в който е време. Обикновено постоянно сте подготвени на взаимни отстъпки, само че през днешния ден ще ви вбеси неналичието на честност на персона, на която сте помогнали, а тя е злоупотребявала с доверието ви. Надвечер някои ще попаднат на събиране, където ще срещнат познати и другари. Сред тях ще намерите делова поддръжка.

Водолей

Тези от вас, които не работят в личен бизнес, да се стремят да работят независимо. Честите конфликти с сътрудници и шефове няма да са потребни за вас нито като персони, нито като служащи. Осигурете си известна самостоятелност. Това се изисква още по-силно, в случай че се постанова да работите с хора, привикнали на систематичен труд. Не ви предлагам през днешния ден да стартирате нещо ново или доста рисково. Вторникът няма да ви е ден за победи.

Риби

Работният ви темп ще се наруши - и това не ви е за първи път, само че в този момент ще бъде за положително. Ще ви привлекат за разискване на договорка, в която се крият доста благоприятни условия. Осланяйте се единствено на безспорни обстоятелства в разискването и вашето мнение ще се наложи. В края на деня ще имате прелестен диалог с авторитетни хора, които ще ви признаят професионалния метод и прозорливост. Проявете нерешителност към дейностите на светла жена.

Източник: segabg.com
тагове зодии Рак Лъв хороскоп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР