ОВЕН Във вторник ще се доказвате настойчиво в службата и

...
ОВЕН Във вторник ще се доказвате настойчиво в службата и
Коментари Харесай

Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден

ОВЕН
Във вторник ще се потвърждавате упорито в службата и евентуално няма да мине безпрепятствено денят. Не влизайте в нескончаеми разногласия, не се конфронтирайте, допустимо е напълно несправедливо да понесете наказване и обидни прилагателни. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде доста мъчно да докажете правотата си.
ТЕЛЕЦ
Мнозина са обезпокоени по причина делене с някакво владеене - евентуално неподвижен парцел. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от досегашно владеене. Вторник по принцип е ден за разногласия при вас и те ще се пренесат от персоналния в служебния ви живот или назад.
БЛИЗНАЦИ
Справедливостта не се диктува и постанова на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да създадат точно това, без да се тормозят, че тяхната правдивост може да не е напълно същинска. Така единствено ще си създадете домашни и служебни неприятности. Внимавайте за избора си.
РАК
Във вторник вашите триумфи се лимитират единствено в областта на служебните отговорности. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови каузи, от които само ще изгубят. Точно през днешния ден нямате нужда от сходен жанр опити.
ЛЪВ
Деловите ви задължения във вторник са нож с две остриета. В единия случай дейностите ви, колкото и усърдни да са те, би трябвало да бъдат подкрепени с огромна зоркост, защото е допустимо да бъдете изиграни с пари или документи.
ДЕВА
Вторник е изпълнен с трудности за мнозина от вас, само че при повече непримиримост ще се справите. Много блестящо се открояват властимащите сред вас и оставят след себе си усещане на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки през днешния ден. Можете да спечелите, само че от тази облага скоро ще платите доста повече от извоюваното. ВЕЗНИ
Известна неспособност за прочувственото облекчаване ще бъде причина за незадоволеност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, тъй като вие отлично знаете от какво се нуждаете и по какъв начин да си го набавите, тъй че разминаване надали ще има. Денят е потребен за делова активност и пътешестване.
СКОРПИОН
Добър късмет имате през днешния ден за финансови реализации и ненадейно възходящ шанс. Във връзка с желанията ви за деня би трябвало да действате без закъснение, тъй като имате благоприятни условия за цялостно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не притегля вниманието и ще премине по елементарен метод.
СТРЕЛЕЦ
Много съобразителни са през днешния ден Стрелците и са с подчертана религия в личните си сили. Имате цялостно съображение, а и положителни благоприятни условия за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е отвън опциите ви през днешния ден, само че това не възпира провеждането на потребни, а и печеливши контакти. Довършителната работа ще спъва ритъма ви, само че е належащо да приключите в период.
КОЗИРОГ
Малко неразположени стартирате деня, което е краткотрайно и скоро след започване на дейния ден ще ви остави. За множеството от Козирог вторник предлага положителни благоприятни условия за парични облаги. Днес съвсем нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безконтролен ден. Единствената отрицателна страна са съдружниците ви, ще се опитат да ви отстраняват от някаква договорка. Не се доверявайте на тяхната дума. ВОДОЛЕЙ
ного от Водолей през днешния ден ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и сърдечност. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е позитивен ден и сполучливо ще се справите с всичко, въпреки че мнозина се съмняват във опциите си в този момент. А денем те са доста, в това число и такива за придобивки. Необходима е по-голяма централизация на вниманието и ще съумеете да се справите със дилемите си.
РИБИ
Един сполучлив ден, изпълнен с контакти и позитивни дейности. Много от вас ще осъществят желанията си по отношение на наемане на работа или сполучливо ще завършат стартирана активност. Не отстъпвайте от правилата си. Всъщност в този момент вие можете да се ангажирате с повече от една активност и ще съумеете във всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР