ОВЕН Вашият партньор е вашето семейство и за този човек

...
ОВЕН Вашият партньор е вашето семейство и за този човек
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 08-12 НОЕМВРИ

ОВЕН

Вашият сътрудник е вашето семейство и за този човек няма да се спрете пред нищо, с цел да му угодите.

Тяхното здраве е ваша грижа и в случай че това значи, че би трябвало да жертвате време, с цел да бъдете с тях, по този начин ще бъде. Изведнъж парите не значат нищо за вас, защото тяхното значение е незначително спрямо любовта на колегата, който желаете.

 Междинните зодии, които тъкмо дефинират характера на човек! Междинните зодии, които тъкмо дефинират характера на човек!
Родените в " граничните " дни са тези родени на датата, която е на ръба сред двете зодии. Те носят качествата и на двете половини. ...

Сърцето ви ще бъде цялостно и ще бъдете толкоз повлияни от това, че ще изпитате нравствен прилив на обич - ще го разберете, когато се случи, и това е вашата безусловна обич, проявяваща се като топла, прелестна вътрешна мощ.

ВЕЗНИ

Виждали сте някои доста сложни моменти в фамилията – прекарвания, които провокират страсти, които варират от разрушено сърце до вдъхновение.

Със сигурност обаче не съжалявате за тази безусловна обич, която изпитвате, макар че чувствате, че животът ви не е тъкмо това, което сте желали. И въпреки всичко това е той и вие се справяте с него, тъй като в това време е любовта, за която постоянно сте мечтали.

РИБИ
 Това са ЗОДИИТЕ с необикновено мощна вътрешен глас! Това са ЗОДИИТЕ с необикновено мощна вътрешен глас!
Водолей Този зодиакален знак има естествена връзка с Вселената, ето за какво представителите на зодия Водолей са хората с най-силно изявен...

Няма потребност да бъдете прекомерно трагични в този момент - вие сте призвани за задачата на бранител и консултант и с изправена глава и отворено сърце се появявате за тези, които се нуждаят от вас. Изразяването на безусловна обич идва естествено за вас, като че ли това е вашата задача на Земята. Вие сте любящ, грижлив човек, който няма проблем да направи всичко допустимо за някой, за който държите.



СКОРПИОН

Може да сте малко студени и властни, само че това е просто методът, по който се държите и това не анулира какъв брой надълбоко обичате – тъй като обичате с огромна активност.

През тази седмица вие ще се примирите с тази обич и ще съберете нервите и ще извършите известие на света, заявявайки вашето желание, във връзка с връзката си с този човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР