Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател

...
Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за април 2018 гoдина

Овен
Вашият месец би трябвало да се трансформира в главен мотор на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате мотив за празнуване, само че дано не бъде причина да се отпускате. Възможно е да сте удовлетворени от равносметката за последната година, само че това не значи разпределяне. Главните ви врагове в този момент ще бъдат мързела и меланхолията, които може да ви обземат. Винаги може да се откри причина и мотив за горест и безучастие, само че в този момент е доста значимо да намерите сили да ги преодолеете. Това е задачата ви през първите дни на месеца. След това животът ви ще има потребност от интензивността ви, с цел да постигнете върховете, които са отредени единствено и само за вас. В персонален проект също ще би трябвало да положите значително старания, с цел да постигнете уюта и комфорта във връзката ви, към които се стремите. Не забравяйте за здравето си и подсигурете на организма си задоволително витамини от пресни плодове и зеленчуци.

Телец
Април е подобаващ месец за интензивно обмисляне. В първите дни на новия интервал ще бъде най-силен за представителите на знака, които имат креативна специалност. Сега е моментът да възобновите предходни контакти, връзки и връзки с хора, които може да ви оказват помощ. Нищо не се получава безплатно, тъй че бъдете подготвени да отвърнете с реципрочност към тези, които ви оказват помощ. Втората половина на месеца е подобаващ интервал за любовни завършения. Самостоятелните представители на знака може да се впуснат в интензивно търсене на половинка. Не отстъпвайте от правилата си, само че и не бъдете прекомерно претенциозни.

Близнаци
Април ще предложи море от страсти на представителите на знака Близнаци. Активността в работата и в персоналните връзки ще е в своя пик и ще имате възприятието, че са ви нужни 48 часа в денонощието, с цел да се справите с всичко, което ви се изпречи на пътя. Повтаряйте си по-често, че и това ще свърши, само че не си помисляйте и за момент, че може да се откажете. В средата на месеца ще сте привикнали с темпото на натоварване, само че не си мислете, че е пристигнало време за отмора. В момента, в който се отпуснете ще ви залее вълна от задания. За да издържите душевен на натоварването не се колебайте да споделяте с приятелите си всичко, което ви тормози. Споделена мъка-половин тъга. Краят на април ще ви се отплати с доста слънце, освен по улицата, само че и време и реципрочност с обичаните ви хора. Тогава ще имате време за себе си и обичаните ви неща. Може да планирате къса отмора за този интервал.

Рак
Този месец ще сложи точките по местата им. Заели сте се с нелека задача, а и заричане сте дали. Със сигурност сте знаели, че ще ви е мъчно, само че надали сте предполагали, че ще е толкоз комплицирано. Бъдете почтени със себе си и решете дали желаете да продължите напред. Истината е, че се нуждаете от преразглеждане на целите. В момента, в който осъзнаете, че половината от задачите ви са изцяло ненужни слънцето ще огрее на всички места и ще се почувствате свободни и щастливи. Единственото, за което ще съжалявате ще бъде, че не сте го създали по-рано.

Лъв
Този месец сигурно няма да е отегчителен. В първите дни на април за вас ще е особено това, че ще реагирате прекомерно прочувствено и бурно на всичко, което се случва към вас. Най-важното е да не пришпорвате нещата в персоналния живот. Каквото има да се случва – ще се случи, вашето гледище може единствено да утежни нещата и да сътвори обстановка, която до докара до отбрана на територия. Това е най-малкото, от което имате потребност. Бъдете търпеливи и толерантни. Връзката ви има късмет за развиване, а рецесията е просто част от пътя напред. Не го забравяйте.

Дева
Април ще е уместно време за смяна в имиджа. Оставете се в ръцете на експертите и бъдете подготвени да заблестите по-ярко от всеки път. Грижите за външността ви обаче не би трябвало да стопират до там. Предстои лято и е добре да подготвите и тялото си за него. Вече не може да имате опрощение за пропуснатия час гимнастика или дейна разходка. Това ще се отрази освен на фигурата, само че и на здравето ви. Опитайте се да медитирате и ще видите по какъв начин облаците ще се разсеят и ще се извършите с сила. В служебно отношение няма да имате ненужно напрежение, в случай че не решите да се борите за позиция, която от дълго време мечтаете. Всъщност и там няма е нужно да положите кой знае какви старания.

Везни
Този месец ще ви даде доста върхове за нанагорнище. Достатъчно сте тренирани и времето за опити е отминало. Сега би трябвало да приготвите умствения си и душевен багаж и да атакувате нагоре. Някои представители на знака ще преценяват, че е по-важно да концентрират напъните си в запазването на мира и разбирателството в дома. Това ще е най-правилното ви решение, щом усещате, че е нужна смяна в тази сфера. Най-важното е да не забравяте, че с цел да се чувствате добре с някого първо би трябвало да сте в съгласие със себе си.

Скорпион
Април ще бъде натоварен месец. Очаква ви сериозна работа, запознанства, търсене на сътрудници и споразумяване на връзки и връзки. Всичко това ще бъде гарнирано с много страсти. Вашата задача ще бъде да ги укротите или най-малко да ги употребявате в своя изгода. Но това ще значи да може да ги контролирате. В персонален проект е настъпил застой. Раздвижването на нещата зависи напълно от вас, само че за задачата би трябвало да излезете от дупката, в която сте се сложили непринудено. Не започвайте деня без усмивка и убеденост, че нещата ще се развият по най-хубавия за вас метод. Много скоро ще видите, че този способ работи.

Стрелец
Проблемите съществуват, само че в този момент имате склонността да си ги измисляте или да им придавате прекомерна тежест. В момента, в който се отървете от този ваш табиет нещата радикално ще се трансформират. Демонизирали сте някои хора от обкръжението ви. Напразно си мислите, че тези хора са ваши врагове. С повече проницателност ще откриете същински съдружници в тяхно лице. В подмяна ще е нужна вашата откровена приемливост и почитание. Не се колебайте да извършите стъпка в тази посока. Ще спечелите същински другари.

Козирог
Новият месец ще ви донесе не малко провокации. Не се колебайте да се изправите лице в лице с тях. Това ще ви разреши сами да създавате и направлявате събитията в живота ви. Април ще ви даде ролята на лидер в миг, в който силите са в разгара ви. Същото се отнася и за персоналния ви живот. Все отново не се изкушавайте да действате еднолично при взимането на решения, които се отнасят за взаимния ви живот с вашия сътрудник. Нуждите на децата също би трябвало да бъдат регистрирани. Признайте правото им да бъдат разнообразни от вас и от упованията ви.

Водолей
Април ще донесе съществени триумфи в служебно отношение за представителите на знака Водолей. Конкуренцията ви почита и няма да се натъквате на подводни камъни. Личният живот и връзките с околните ще са нещата, които ще изискват повече изпитание от ваша страна. Вероятно ще се наложи да извършите някои промени в държанието си, с цел да подобрите ситуацията вкъщи. Комуникацията е значимо нещо и има какво още да се желае в тази тенденция. Помислете за всички позитиви, които ви чакат в случай че откликнете на потребностите на обичания си човек. Самите вие сигурно ще се почувствате по-добре.

Риби
Месецът предвещава доста победи. На всичкото от горната страна ще ви се дадат без доста старания и/или сълзи. Не обръщайте внимание на завистниците, а самоуверено и с вдигната глава продължавайте напред. На всичкото от горната страна може да си позволите и да мечтаете самоуверено. Веднъж отървали се от страха ще разберете, че няма мощ която да ви спре. Периодът е добър за продължение на образованието или повишение на квалификацията. Ако усетите предпочитание за проучването на другоземен език – не си отхвърляйте. Може да не ви потрябва, само че значимото е да задоволите желанието си за развиване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР