Овен Важно е да се обградите с атмосфера на спокойствие

...
Овен Важно е да се обградите с атмосфера на спокойствие
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 13 ФЕВРУАРИ

Овен

Важно е да се обкръжите с атмосфера на мира и да не се претоварвате физически и прочувствено. Добре обмисляйте дейностите си.

Не се предлага интензивност, а примирение, позитивно мислене и лимитирани контакти. Ще извършите програмата, която предвиждате, само че е за предпочитане да останете пасивни.

Близнаци

През утрешния ден на бездейност, уединение и покой избягвайте разногласия и несъгласия, а в случай че въпреки всичко участвате в такива, не избързвайте с мнението и изказванията си. Запазете неутралитет.

Рак

Денят не е подобаващ за нови инициативи. Работете върху привършване на настоящите задания и ограничете общуванията, като се концентрирайте върху мислите и проектите си. 

Лъв

Осигурете си повече тишина и успокоение, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят е подобаващ за интелектуални, креативен и независими занимания.

Дева

Ако делата ви изискват отбрана, бъдете по-убедителни и изтъквайте разумни доводи в своя поддръжка, без да сте многословни. Инициативите не са целесъобразни. 

Везни

Останете по-изолирани и не обвързвайте с нови отговорности и задължения, само че изразете уважението си към тези, които по ваша преценка го заслужават.

Скорпион
Кои зодии са късметлии в живота
Според астролозите Вселената е по този начин благосклонна към някои представители на зодиакалния кръг, че никакви компликации по пътя на живота не...
Прочети повече
През утрешния ден избягвайте самоинициативи, не прибързвайте в нищо и не се суетете на вятъра. Работете върху настоящите си задания и не започвайте нови. 

Стрелец

Не е от огромно значение типът на дейностите, с които се занимавате, а темпът на работа. Препоръките са да останете в по-изолирана конюнктура и усамотение. 

Козирог

Не се предлага да работите интензивно и да се суетите. Отдайте желанието си на по-спокойни и не натоварващи душeвността ви занимания. 
Амулет за шанс – кой талисмани за коя зодия е предопределен
Някои считат, че е належащо да носим със себе си избрани неща, които притеглят всичко най-хубаво в живота. Амулет за шанс пази...
Прочети повече
Конкретизирайте работата си и избягвайте всевъзможни начинания, като по-добре синхронизирате дейностите си с хората около вас, без да изтъквате познанията и превъзходството си над тях.

Риби

Ориентирайте работата си към привършване на започнатите задания и не предприемайте нови. Сведете до най-малко самодейностите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР