Овен В този ден не е изключено да срещнете малки

...
Овен В този ден не е изключено да срещнете малки
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 март: Необичаен ще е денят за няколко зодии

Овен
В този ден не е изключено да срещнете дребни усложнения. Плановете ви също могат да се трансформират поради неудачни съвпадения. По-късно нещата ще се трансформират към по-добро. Бъдете гъвкави и отворени към света и сигурно ще се появят нови благоприятни условия.

Телец
Необходимо е да поемете самодейността да разрешите някакъв проблем. Звездите ви поучават да бъдете внимателни, в случай че би трябвало да вземате финансово решение. Бъдете деликатни, когато вършиме покупки.

Близнаци
За да може всичко да се подреди във ваша изгода, допустимо е да се наложи да отстоявате личните си ползи. Също по този начин избягвайте да оказвате напън върху близките, с цел да избегнете различия.

Рак
Днес мъчно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните мечти. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в препоръките на близки и доверени хора. Те ще ви окажат скъпа помощ.

Лъв
Денят ще се подреди добре за множеството представители на знака. Чатът с другари става все по-голям от преди. Може би тъкмо приятелите ще станат моторите на позитивните трансформации в персоналния живот.

Дева
Днес интуицията ви е засилена, само че не би трябвало да разчитате единствено на нея. Практическият метод ще помогне вярно да прецените опциите пред вас. Ставате по-уверени в себе си, тъй че създайте свои лични правила на играта и изразете своите стремежи.

Везни
Днес не е елементарно да се съвместите личните ви ползи с ползите на околните ви. Важно е обаче да им покажете, че ги цените и ви е грижа за тях. Семейните условия изискват огромно внимание.

Скорпион
Опитайте да излезете отвън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, само че в случай че изпитвате и най-малкото подозрение, по-добре се откажете. Днес Луната е склонна да основава илюзии и заблуди. Разчитайте на здравия си разсъдък

Стрелец
Денят изисква сериозен и уравновесен метод. Звездните въздействия за хората от вашия знак обаче са удобни, тъй че няма причина да се притеснявате. Те ви оказват помощ да отключите капацитета на вашата персона.

Козирог
Емоционалният декор ще бъде под напрежение, тъй че настроението може да се трансформира постоянно. Понякога сте толкоз обезпокоени от дреболии, че не можете да се концентрирате върху неща, които изискват внимание. За благополучие в близост има хора, които знаят по какъв начин да ви поддържат и развеселят.

Водолей
Избягвайте да летите на крилете на фантазията, тъй като действителността ще ви сервира скъп урок. Съсредоточете се върху главните неща и оставете второстепенните на назад във времето. Избягвайте да изяснявате връзки с колегата си.

Риби
Нещата могат да поемат позитивен ход на развиване. Обръщайте внимание на интуитивното си шесто възприятие. Може да привлечете по-добра работа, потребни запознанства или като цяло усъвършенстване на качеството на живота ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР