Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде

...
Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 юли

Овен
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност - всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае.

Телец
Днес Ви следва дълъг обход по кина, кафета, театри и заведения за хранене. Възможни са вариации, само че все-есно - културния живот ще кипи. И всичко това - с помощта на Вашия обичан човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „ благодаря ”, или да го наругаете, като заслужава...

Близнаци
Днес няма да Ви е елементарно с всички тези трудности, спирки и спънки, изключително в случай че сте се отправили на странствуване. Но за Вас е типична еластичност, тъй че ще съумеете да се справите с всичко. Внимателно проследявайте всичко, обвързвано с графика Ви, проверявайте всички свои проекти и резервации в ресторанта, с цел да получите удостоверение. Убедете се, че всичко е наред, и нещата ще преминат, както би трябвало.

Рак
Днес Вашият обичан човек дълго време ще Ви споделя за преимуществата на този или оня метод на превозване на времето. Това няма да провокира у Вас припадък на наслада, само че не би трябвало да се доверявате на своите първи усещания. Възможно е по-късно у Вас да се пробуди все-пак някакъв интерес.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.

Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му...

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Предстои Ви да извършите нелекия избор сред личните ползи и желанията на околните хора. Дошло е време да признаете, че не всички Ваши стремежи може да бъдат осъществени в живота - или най-малко не за в този момент. На фамилните представители на знака ще бъде малко по-лесно да се оправят проблемите, с помощта на помощта на близки и родственици. Не се предавайте на отчаяние - положителното въодушевление и оптимизъм са Ви ужасно належащо за напредването Ви напред. Затова за този ден би трябвало да си планувате занимания, които водят до прелестно разположение да духа.

Стрелец
И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин?

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.

Риби
Днес Ви чака сериозна и виновна работа. На първо място - над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от забележителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате в този момент, не удовлетворява условията на обичания Ви, както и условията на сегашната обстановка. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР