Овен В събота Овните са решили да прекарат по-голямата част

...
Овен В събота Овните са решили да прекарат по-голямата част
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 10 април

Овен
В събота Овните са решили да прекарат по-голямата част от времето си в компанията на своето семейство и другари. Звездите ги поучават да извърнат внимание на външния си тип и да отделят няколко часа, в които пълноценно да си починат и да се отърсят от всички мрачни мисли. Не е целесъобразно да вършат вложения на този ден.

Телец
Днес Телците са решили да приключат няколко задания, които по-рано са си сложили. Те ще се заровят в задължения, които ще изконсумират по-голямата част от времето им. Много е евентуално точно през днешния ден да получат предложение за работа, на което обаче най-вероятно ще предпочетат да откажат.
Близнаци
В събота Близнаците е целесъобразно да послушат разсъдъка, а не сърцето си. Ще бъдат изправени пред комплициран избор и би трябвало доста да внимават, преди да вземат решение. Много е евентуално на този ден да се опитат да проведат значим диалог, само че индивидът насреща да не е надъхан за това. Възможни са пререкания с непосредствен човек.
Рак
За Раците днешният ден де обрисува да бъде физически претрупан. Те ще се почувстват на прага на силите си и е целесъобразно незабавно да помислят за отмора. Обърнете внимание на здравето си и никога не го поставяйте на риск. Не харчете спестяванията си.

 Дневен любовен хороскоп за 10 април (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 10 април (Част 2)
Везни Везните през днешния ден са на ръба на отчаянието, що се касае до любовта. От известно време насам се пробват да се преборят със подозренията,...
Лъв
В събота представителите на зодията ще се усещат раздразнителни и е допустимо да бъдат участници в скандал с член от фамилията. Днес те не са в положение да понесат упреци. Много е евентуално в събота да чуят мнения за себе си, които да не им се понравят. Добре е да помислят за малко по-раздвижен обществен живот.
Дева
Представителите на зодията през днешния ден са решили да прекарат по-голямата част от времето си вкъщи, заемайки се главно с домашните отговорности. Денят е превъзходен за преустройването на дома и промени, които са мислили да създадат преди. Починете си и излезте на открито с другари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР