Овен – В събота нищо няма да ви подразни така,

...
Овен – В събота нищо няма да ви подразни така,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 6 август 2022

Овен – В събота нищо няма да ви подразни по този начин, както някои неща изречени от който и да било! Всяка простащина ще ви наподобява неуместна и глупава в очите ви. Може да ви хрумнат любопитни мисли по какъв начин да подобрите финансовото си положение по най-хубавия метод и без непотребни старания.

Телец – От време на време в главата ви ще се раждат разнообразни хрумвания по отношение на подреждането и реорганизацията на вашият дом или вила. Тези проекти ще бъдат доста градивни и рационални, само че надали ще се навиете да ги реализирате.

Близнаци – Днес рискувате да се увлечете от излишно комплицирани схеми и проекти. Като цяло сами ще усложните всеки въпрос дотам, че рискувате да се изгубите в личните си мисли. Няма да има изгода от това.

Рак – В събота най-хубавото решение за вас е да се занимавате с нещо интелектуално потребно. Най-малкото това ще работи най-добре за вас. Може да бъдете сюрпризирани от обстоятелството, че по всеки въпрос другите имат позиция, друга от вашата.

Лъв – Защитата на позицията ви, както и вземането на значимо решение в този ден ще бъде по-лесно от нормално. И най-важното, всички решения, взети през днешния ден, ще бъдат съответни, практични и многообещаващи.

Дева –Идеи, които до неотдавна са ви се коствали надали не гениални и забавни, в този момент ви наподобяват малко скучни и глупави. Що се отнася до любовта, нездравословно е да мислите доста. По-добре действайте.

Везни – Днес рискувате да отрежете седем пъти, преди да си спомните, че в действителност няма да навреди да измерите преди този момент. Звездите ще ви накарат да действате уверено и бързо, и то толкоз бързо, че просто няма да имате време да обмислите вярно обстановката.

Скорпион – Днес ще действате с удвоена сила и увереност! Може би няма да блеснете с огромни организаторски гении, само че имате всички шансове да вдъхновите другите да създадат някои потребни и значими неща.

Стрелец – Ще сте решени да постигнете задачата си по най-решителния метод, като ще предпочетете директните пътища пред заобиколните. Трудно ще бъдете упрекнати в липса на разпоредителност. В последна сме
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР