Овен В първия ден от месец март родените в знака

...
Овен В първия ден от месец март родените в знака
Коментари Харесай

Две зодии се нуждаят от подкрепата на близките си

Овен

В първия ден от месец март родените в знака ще са дотолкоз съсредоточени в преследването на своя фантазия, че на моменти даже ще са склонни към крайности. Напълно допустимо е да се лутат сред умереността и благоразумието и импулсивността, която на моменти ще ги прави прекомерно смели в някои дейности и решения. Най-добре ще е да се опитате да откриете своята златна среда, тъй като това ще бъде най-хубавият метод да сбъднете желанията си.

 

Телец

Днес мнозина от вас ще манифестират своите хрумвания и потребности без боязън, само че в това време всяка ваша крачка ще бъде зорко следена от недоброжелателите ви на работното място. Не предприемайте прекалено много начинания, защото няма да разполагате с задоволително време. Четвъртък е подобаващ да разрешавате някои настоящи разногласия, зародили сред вас и деловите ви сътрудници. Ще се нуждаете от обективност, тъй като ще би трябвало да проправяте път на своите начинания.

 

Близнаци

Днес съвсем всички от знака ще се нуждаят от своята стопроцентова централизация. Можете посредством усилена работа да постигнете повече от предварителните ви упования. По-голяма част ще стартират да обмислят нови благоприятни условия за реализация. Възможно е да се насочите към нови изразни средства, които могат да се окажат извънредно удобни за началото, което желаете да поставите. Авантюрите в умерени граници са извънредно удобни за вас. Контролирайте разноските си.

 

Рак

Размяната на мартеници ще ви донесе нови запознанства и завършения от персонален темперамент. Предпазвайте се от своята сензитивност, изключително когато става въпрос за отличното ви професионално осъществяване. Мнозина ще съумеят да си възвърнат изгубени позиции или материални средства. Напълно допустимо е да започнете развиването си в професионалната сфера на основа, която ще ви обезпечи по-добра резистентност против компликациите, изпречващи се на пътя ви в веществен, настоятелен и персонален проект.

 

Лъв

На 1 март мнозина от вас ще би трябвало да се опитат да култивират другарства, които ще им оказват помощ да реализират упоритостите си. Други не би трябвало да обръщат тил на остарял другар, тъй като самите те могат да попаднат в много комплицирана обстановка. Стремете се да бъдете себе си, изключително когато сте изкушавани от опцията да подражавате на по-силните от вас. Ще имате опция да пътувате за наслаждение, само че също по този начин ще можете да тръгнете на път и по работа.

 

Дева

В днешния четвъртък посредством свойствените ви аналитичност и вътрешен глас ще съумеете да налучкате вярната посока за развиване през новата година. С вродената си предвидливост ще постигнете част от фантазиите си, без това да е с цената на огромен компромис. Опитайте се да планирате идно пътешестване, с цел да съумеете да получите мечтаните от вас крайни резултати. Не давайте заричане на представител от фамилията си, в случай че не сте сигурни, че можете да се съобразите с него.

 

Везни

Денят за вас е подобаващ за водене на настоятелен договаряния и за слагане на ново начало в професионалната сфера. Нищо няма да е в положение да ви отдалечи от постигането на съответни позитивни резултати в професионалната сфера. Напълно допустимо е да имате потребността да разполагате с претенциозен проект за работа и отмора, с цел да можете сполучливо да възстановявате изгубените си сили. Стремете се да се освободите от недоброжелателите в директното си обграждане.

 

Скорпион

Днес можете да постигнете набелязаните от вас цели, като употребявате мощни причини в своя изгода, изключително в случай че би трябвало да защитавате позицията си пред началници или високопоставени особи. С внимание се отнасяйте към желанията на членовете от вашето семейство. Дори и да позволен неточност, по-добре ги подкрепете в самодейностите им, в сравнение с да ги критикувате. Мнозина от знака ще се срещат с хора, които ще повлияят по позитивен метод на бъдещото им професионално развиване.

 

Стрелец

Днес мнозина от вас ще се нуждаят от околните и приятелите си. Не си позволявайте да налагате своя жанр на мислене и се отнасяйте с схващане към другите от вас хора. Избягвайте непостоянството. С мярка се отнасяйте към удоволствията. Вероятно мнозина ще страдат от прибързаните си дейности в една или друга житейска посока. Напълно допустимо е да имате едни упования и потребности, само че в последна сметка опциите ви да бъдат лимитирани.

 

Козирог

През днешния ден използвайте най-хубавото, на което сте способни в професионален и веществен проект. Не се колебайте да експериментирате, изключително в случай че с това можете да спечелите нови благодетели в деловата сфера. В любовта се предпазвайте от започването на нова интимна връзка, изключително в случай че сте трайно обвързани. Мнозина от представителите на знака ще са затрупани с непостижими задължения и отговорности, което може до известна степен да опъне нервите им.

 

Водолей

Баба Марта идва за вас с голям брой благоприятни условия за реализиране на благополучие и триумф в подхванатите начинания. Избягвайте крайностите, макар че на моменти ще ви се желае да изпреварите събитията. Вечерта не си позволявайте с дейности да предизвикате отрицателната реакция на интимната си половинка. Стремете се да постъпвате с тези, които обичате, по този начин, както желаете да се отнасят към вас. Ще имате потребност от повече автономия при взимането на решения.

 

Риби

Днес е изцяло допустимо да имате потребност да поставите по-добра основа на своите професионални ползи, само че нищо няма да е 100 % несъмнено за вас, което може и да ви откаже. Не говорете повече от рационалното пред настоятелен сътрудници, сътрудници или клиенти. Стремете се да избягвате поемането на опасности, които могат да ви лишават постигнатата от вас досега сигурност в материалната сфера. Напълно допустимо е да имате желанието да извършите някои реконструкции в персонален проект.

Източник: Сега.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР