Овен Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение.

...
Овен Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение.
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 5-6 декември

Овен
Уикендът няма да стартира за вас с положително въодушевление. Това може да се дължи на напрежение от миналата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.
Телец
Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, само че могат да основат ненужно напрежение, в случай че оставите страстите да надделеят над разсъдъка.
Близнаци
Финансовите проблеми ще обхванат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на друго мнение по какъв начин да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в границите на тези два дни.
Рак
 Защо към момента липсваш на някогашния си, съгласно зодията ти Защо към момента липсваш на някогашния си, съгласно зодията ти
Бившият ти към момента си мисли за теб и не може да те не помни основно заради една причина. Всяка жена обича да го чува, лъскае я по някакъв...
Отдайте се на занимания или занимания, които ще ви стимулират и ще върнат вашата вътрешна мощ, тъй като очевидно изпитвате подозрения, свързани с външния тип. Затова е значимо през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.
Лъв
Опитайте се да се отърсите от отрицателните страсти, които са се натрупали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате паметен уикенд с обичания човек, стига да намерите метод да се отпуснете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР