Овен Твърде емоционален е този ден за Вас или доста

...
Овен Твърде емоционален е този ден за Вас или доста
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 ноември: Фатален петък за 2 зодии

Овен
Твърде прочувствен е този ден за Вас или много нервозен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекомерно внезапни с близките. Добър миг да уредите някои изостанали финансови отговорности.

Телец
Сравнително сложен и под напрежение ден, най-много в връзките с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревнивост, обуздайте възприятието си за благосъстоятелност. Възможни са различия с по-възрастни хора. Днес не уреждайте административни въпроси.

Близнаци

Доста работа Ви чака през този ден, даже и да не Ви се нрави. Добре е да обърнете внимание и на физическото си тяло, през днешния ден минете на разтоварваща диета. Бъдете деликатни с електрическите уреди и острите предмети.

Рак
Вашият ден е много по-приятен и жизнеспособен, спрямо този на близките. Днес надали ще Ви се работи доста, само че пък можете да употребявате общоизвестния принцип 80/20. За 20 % от времето свършете 80 % от работата.

Лъв
Не е доста елементарен ден за Вас, ще би трябвало да се справяте с много проблеми, само че най-много със личната си раздразнителност и неосъществени стремежи. Не вярвайте на всеки срещнат или на всяка публикация в Интернет. Дори ще е най-добре през днешния ден да сте на осведомителна диета.

Дева
Един забързан ден, в който ще имате повече задължения, в сравнение с можете да свършите. Най-вероятно ще справите, в случай че употребявате способността си за въвеждане на ред в нещата.

Везни
На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да Ви останат пари за след това. Със сигурност ще намерите решение, в случай че не влагате страсти и си разпределите целите.

Скорпион
Емоционален ден. Естествено от Вас зависи дали ще позволите на отрицателните страсти да вземат връх. Опитайте да се владеете и преодолейте неприятното си въодушевление. Просто мислете за по-приятни неща.

Стрелец
Ако Ви е допустимо, прекарайте този ден в уединение, даже в медитация. Разходките ще Ви се отразят добре. Поразсъждавайте върху преходността на тленното и непреходността на духовното. Определено ще откриете доста забавни тематики за диалог... със самите себе си.

Козирог
Денят несъмнено е забавен и скъп за Вас. Ще получите непредвидени самопризнания и даже подаръчета, които ще Ви покажат, че хората в действителност Ви ценят. И е значимо да благодарите.

Водолей
Ще имате повече служебни отговорности от нормално. Не се ядосвайте, че всеки се пробва да се измъкне и оставя отговорността на Вашите рамене. Приемете обстановката каквато е, човек в никакъв случай не знае какво си заработва в такива моменти.

Риби
Един ден, в който ще гледате метафизичен на живота и ще се чудите какво толкоз им става на другите. Ще би трябвало да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. Но пък е толкоз прелестно да има някой като Вас в този толкоз, толкоз комплициран свят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР