Овен Трябват ви време и пари В доста случаи ще

...
Овен Трябват ви време и пари В доста случаи ще
Коментари Харесай

Овните дирят пари, а Риби са с точни попадения другата...

Овен

Трябват ви време и пари

В много случаи ще ви притеглят съвсем непостижими цели, за които с изключение на време трябват и много пари. Надеждата, както добре знаете, умира последна. През цялата седмица дейностите ви ще бъдат непредсказуеми и възприятията ви прекомерно постоянно ще се менят. Аспектът на звездите демонстрира с изключение на мощ на въображението и добра вътрешен глас. Използвайте я, с цел да достигнете до същината на нещата, които ви интересуват. Ако сте родени през април, не упорствайте да сте в центъра на събитията и не проявявайте кой знае каква интензивност - това единствено ще ви изтощи. Останалите звездни въздействия слагат повече тествания, в сравнение с приятни прекарвания. Отдайте се на планове и преосмисляне на позициите, които заемате сега. Събота и неделя са чудесни и изпълнени с наслада. Известни терзания носи понеделник, само че бързо ще ги преодолеете. Вторник и сряда са знаменателни за делова реализация.

Телец

Неуредени проблеми

Личните ви проблеми ще ви наподобяват неуредени. Това ще ви кара да търсите контакти и помощ от хора, с които ви свързва остаряло другарство и с които добре се познавате. Не всички обаче ще се окажат дружелюбни към душевните ви терзания. Това, че ще бъдете сърдечни, общителни и привързани, няма да ви помогне. Скоро ще се убедите, че нещата, които смятате за най-належащи, не зависят от вас и няма да има смяна. Твърде равнодушни ще остават и парите към вас. Едва към края на идната седмица Меркурий се задава във вашия знак и в случай че можете, подгответе завършването на покупко-продажби и контракти. През уикенда не се хващайте с спомагателна работа, а потърсете успокоение. Утрешният ден ще е еднакъв и съвсем напълно отдаден на персоналния ви живот. Повече интензивност проличава в понеделник, а вторник е изпълнен с настоятелен задължения освен в службата. Срядата ще премине умерено.

Близнаци

Печеливши благоприятни условия

Ще забележите удобни трендове по отношение на вас в държанието на близките. Всички ще стартират да се държат по-рационално по отношение на концепциите ви и по-уравновесено към мненията ви таман тъй като ще одобряват вашите възгледи за нещата. Неприятно може да ви подейства мисълта, че седмицата няма да ви стигне да извършите всичко, което желаете. Искате доста и ще би трябвало да мобилизирате всичките си сили. Към средата на седмицата Луната е във вашия знак. Отношенията ви с другари и сътрудници ще се характеризират с доброжелателност и обективност, които ще са подбудени от сигурността, която имате в себе си, и от това, което вършиме. Разрешаването на материални въпроси и засилените печеливши благоприятни условия са присъщи за през днешния ден. Утрешният ден ще премине умерено и за множеството от вас - в уютна, хармонична конюнктура. Тежък се оказва понеделник, а вторник и сряда са любовни.

Рак

Изявявате се като водачи

През идващите седем дни доста от събитията към вас ще ви убедят, че си коства да демонстрирате силата на волята си. В устрема да печелите ще изявявате лидерските си качества. Каквото и да става, вие ще се стремите да бъдете в центъра на събитията и безусловно ще държите близките да ви отдадат дължимото. При този метод на деяние се пазете от фукане. Ще влагате много от сърцето, а и от нервите си в това, което вършите, и сигурно ще си създадете много неприятности. Доброто за вас е, че още към средата на седмицата ще забравите мисълта, че съществуват единствено две гледни точки - вярната ваша и неправилната на хората към вас. Неделя ще ви зарадва с вест, само че проличава и безпокойствие. Тежък ден се оказва понеделник, само че във вторник ще поемете устойчиво делата си. Реализаторските качества на мнозина ще блеснат с цялостна мощ в сряда.

Лъв

Интуитивен разум

Звездните въздействия през седмицата върху вашия знак ще покровителстват духовността и желанието ви да задълбочите знанията си в някаква непозната за вас област. Разположението на планетите ви дава опция да развивате интуитивния си разум, което при вас е обвързвано с прозрения. При контактите си с другари и познати право в очите им ще казвате това, което мислите, без да си давате сметка, че прекомерно постоянно истината е горчива. Решенията ви прекомерно постоянно ще са безапелационни и с цел да ги осъществите, няма да се спирате пред нищо. В някоя привидно елементарна обстановка ще хвърлите много упоритост, с цел да постигнете своето, без да се замисляте дали сте прави или не. Материален и любовен триумф са присъщи за през днешния ден. Неделя е по-спокойна и умерена, само че понеделник ражда безпокойства, подозрения и грижи. Мимолетни са. Вторник е плодороден за парични облаги.

Дева

Объркани

През тази седмица ще бъдете много комплицирани, и то основно от обстоятелството, че каквото и да захванете, няма да го довеждате до дъно. Ще сте склонни да бъдете и сантиментални, и подвластни от индивида до вас, и непостоянни, и подготвени за съдействие, и доброжелателни. Твърде постоянно ще променяте метода си на деяние, тъй като парите няма да ви доближават и ще мислите по какъв начин да ги увеличите. Дайте превес на позитивното мислене и оптимизма. Пъргавият ви разум от време на време ще ви кара да вземате прибързани решения, без да сте вникнали в казуса. Действията ви ще се базират по-скоро на персоналната ви позиция, а не на нуждата да вършиме, което би трябвало. Към края на седмицата ще се стремите да бъдете в компания и да сте положителни сътрудници. Днес и на следващия ден ще ви радват с триумфи. Реализацията е присъща и за понеделник и вторник. Някои от знака ще пътуват. По-тежка е сряда, която носи душевен натоварвания.

Везни

Ненужни спорове

Седмицата за вас ще премине под знака на устрема към съвършенство. Ще желаете това, което вършиме, освен да е положително, само че и да бъде видяно. Основно ще изявявате уменията си на работното място и прекомерно постоянно ще сте склонни да обръщате внимание на най-дребните елементи. Ако нещата не се получават по този начин, както ги желаете, ще бъдете прекомерно сериозно настроени и това може да ви вкара в ненужни спорове. Все отново дайте си сметка, че хората не са равни и не всички желаят да бъдат като вас и да одобряват разпоредбите, които им налагате. Най-големи триумфи могат да имат тези, чието поле на изява е търговия или е обвързвано с точна преценка. Днес ще ви терзаят подозрения в правилността на избора ви. Не търсете логически отговор. Послушайте гласа на интуицията си. Неделя ще премине мъчно. Понеделник е прекрасен, а във вторник и сряда ще бъдете същински постоянни.

Скорпион

Непресторени реакции

През седмицата въздействието на вашия настойник Луната ще ви подтиква да бъдете прями и открити във взаимоотношенията с хората към вас. В доста случаи ще постъпвате честно, въпреки че ще се изкушавате и от желанието, когато ви е преференциално, да накланяте везните в своя изгода. Мотивацията ви постоянно ще е материална и ще желаете да допринесете нещо и за най-близките си. В по-заплетени обстановки ще желаете да привлечете и други хора към метода си на мислене. В общи линии на вас ще може да се разчита най-много поради това, че ще бъдете непресторени в реакциите си. Пазете се от вероятността инцидентен прочут да се възползва от ненадейно обхваналото ви милосърдие във вторник. Днешният ден ще ви извърши с оптимизъм, само че на следващия ден настроението ви ще е намалено. Понеделник е изпълнен с очаквания, само че във вторник отново се връщате към проблемите. След срещи с другари и сътрудници сряда връща куража ви.

Стрелец

Прекалено съществени

През цялата седмица ще желаете да извършите нещо запаметяващо се и в изявите ви ще доминира сериозността, съчетана с вътрешна самодисциплина. Околните елементарно ще открият желанието ви да измененията ситуацията си на работното място или във финансов проект. През тези дни се обрисуват голям брой контакти, обнадеждаващи вести и визити при другари. Добри изяви ще имат представителите на точните специалности или пък тези, които работят сами. Поне що се отнася до работата, ще приемате всичко драговолно и изцяло евентуално е вероятността да разделите хората към вас на такива, които ви одобряват безусловно, и на други, които просто няма да ви обръщат внимание. Не се учудвайте, че интимните ви каузи няма да помръднат. Днес хубава вест ще ви даде отговор на някакъв проблем. Утре ще имате изменчиво въодушевление. Понеделник е неангажиран. Във вторник се обрисуват контакти, а сряда е сполучлива.

Козирог

Внезапни промени

Стремежът ви към независимост и самостоятелност може да ви докара до такава степен, че да не зачитате общоприетите правила. Ако в персоналния ви живот това не е кой знае какъв брой рисково, то на работното място сигурно ще ви докара главоболия. Мисълта, че някой различен може да ви споделя какво би трябвало да вършиме, ще ви работи ужасяващо. Непоносимостта ви към предубеждения може да ви накара в доста случаи да се отдадете на някакви отвлечени хрумвания за правдивост. С подготвеност ще помагате на някого, който има потребност. При тази характерност на звездните въздействия не се учудвайте от неочакваните промени и непредвидени събития, които ще ви връхлитат. Днешният ден е ден за контакти и диалози. Последните при мнозина ще се оформят в договаряния. Утрешният ден също ще ви донесе наслада и цялост. По-труден се оказва понеделник - като взаимозависимост и ограничавания. Вторник и сряда са удобни.

Водолей

Дозирайте дилемите си

Звездните въздействия ще ви подаряват с неизчерпаема сила, която ще ви подтиква към много дейности. В доста случаи обаче желанието ви за изява ще е импулсивно и в случай че не се овладявате, са ви обезпечени много самоцелни изяви. Дозирайте нещата, ограничете ги единствено в това, което можете да извършите, и стремежът ви да водите хората към вас ще бъде заплатен. Не търсете щастието си с рисковани дейности - сполуката ще пристигна при вас по други пътища. Излишният възторг, който ще ви обхване към четвъртък, може да ви вкара в ненужни спорове. Днешният ден е нервозен и ще се чувствате потиснати. Неделя ускорява упоритостите ви за завоевания, а понеделник разпалва любовните ви желания. Добри дни за вашите финанси са понеделник и вторник, когато може да опитате нещо ново. Пазете се от неточности. Сряда е хубава. Ще се чувствате щастливи.

Риби

Имате положителни попадения

Във всичко, което вършиме, ще влагате много разсъдък и ще търсите вярното решение. Много от концепциите ви ще са положителни, ще имате и попадения, само че не всеки път ще ви доближава самообладание да видите всичко, което мислите, осъществено. Възможно е някои от вас да " се огледат " за нова работа, а мнозина ще работят две и повече неща по едно и също време. Желанието ви да налагате мнението си позитивно ще нервира някои хора към вас. Очертава се една седмица, обвързвана с разход на умствена сила. Никак не е чудно, че в края й ще потърсите многообразие - най-вероятно обвързвано с другарска компания или пътешестване. Днес много от представителите на зодията са потиснати, само че неделя е жива и радостна. Контакти с другари са присъщи в понеделник, а във вторник ще бъдете възпрепятствани в изявата си, което за множеството от вас е годно и за сряда. В петък усещате успокоение.

Източник: Сега.бг
тагове овни риби попадения
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР