Овен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма

...
Овен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 18 март 2023 г.

Овен
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наможи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални среши и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.

Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
В продължение на доста години сте развивали у себе си неповторим гений: придобили сте дарба да решавате всички въпроси в своя изгода. Днес, с помощта на това умеене ще Ви извърнат внимание хора, на които постоянно сте желали да вършиме усещане – в професионален или сантиментален смисъл. Дайте си тип че не знаете че Ви следят, и продължавайте да действате в собствен дух. Наблюдателите Ви сами ще се извърнат към Вас, когато настъпи нужния миг и когато имате повече свободно време.

Везни
Денят е напълно подобаващ за цялостно разформироване. Прекарайте го по този начин, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на непознатите препоръки.Интересите на децата, приятелите и роднините съвсем от самото начало ще съответстват с Вашите лични. Затова е малко евентуално да останете сами. Ако се чувствате изтощени, позволете си по-дъъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или изобщо се откажете от него.Може да се усили ползата Ви към логиката на психиката, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната процедура.

Скорпион
Днес наподобява Ви чака сериозна препирня с Вашия обичан човек. Впрочем, за разлика от другите разногласия, тя ще бъде от изгода за вашите връзки. Ремарк е писал: „ Ако няма разногласия, значи скоро всичко ще свърши ”. Това очевидно не е опасност за вашата двойка. Какво пък, направете по този начин, че да олекне на душата Ви, единствено че след това не забравяйте, да се помирите.

Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Козирог
Ако са Ви скъпи основаните с някого връзки, или желаете да запазите своята известност, не предприемайте никакви съществени крачки през първата половина на деня. Вашата храброст в комбиниране с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушение на това, което сте създавали с огромен труд. Истината, която гласи, че би трябвало да се бърза постепенно, ще бъде доста подобаваща за втората половина на деня. С огромно внимание шлифовайте всеки подробност и тогава и в най-хлъзгавата обстановка ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ анализ ” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
Имате поради единствено един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се обстановка, изключително в случай че тя се отнася до персоналния Ви живот. Срещнете се с този човек, или най-малко му позвънете. Ако не знаете какво да вършиме, и изключително в случай че се визира Вашата кариера или известност, без съмнение потърсете помощ. В края на крайщата си спомнете, какъв брой пъти в предишното сте предложили своята помощ, дори и без да са Ви молели за това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР